Festival de teatru independent pentru copii, cu ateliere şi salon de carte, în weekend, în Capitală

Festivalul de teatru independent pentru copii Poveşti de Festival, care prezintă zece spectacole, zece ateliere, un salon de carte pentru micuţi şi o expoziţie de marionete, va avea loc sâmbătă şi duminică, în Bucureşti, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

112 afișări
Imaginea articolului Festival de teatru independent pentru copii, cu ateliere şi salon de carte, în weekend, în Capitală

Festival de teatru independent pentru copii, cu ateliere şi salon de carte, în weekend, în Capitală

Festivalul se află la prima ediţie şi este destinat deopotrivă copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, dar şi pasionaţilor sau specialiştilor în teatru.

Evenimentul cuprinde o secţiune competiţională, cu zece producţii de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuşi). Juriul competiţiei este format din Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, Alina Teodorescu, director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici, directorul Teatrului de Păpuşi din Brăila, regizoarea Daniela Andrei şi actorul Cosmin Seleşi.

De asemenea, manifestarea va include o secţiune necompetiţională, în care copiii se vor putea bucura de cele zece ateliere de teatru (mişcare scenică, improvizaţie, muzică, recunoaşterea emoţiilor etc.), dar şi de o expoziţie de marionete şi un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactică Publishing House, Cutiuţa cu poveşti, Carusel.

Festivalul va avea loc sâmbătă şi duminică, între orele 11.30 - 19.00, în complexul Sun Plaza.

Taguri:
festival,
teatru,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici