Festivităţi de Anul Nou Chinezesc: Paradă şi spectacole pe străzile din Honolulu, Hawaii/ Casa Operei din Sydney, luminată în „roşu aprins” | VIDEO

Acoperişul faimoasei clădiri din Sydney, Australia, a fost luminată în „roşu aprins”, iar un „porc alcătuit din lumini” şi-a făcut apariţia şi el pe clădire. Artificiile au luminat cerul din Australia, cu ocazia Anului Noi Chinezesc, transmite yournewsnet.com.

522 afișări
Imaginea articolului Festivităţi de Anul Nou Chinezesc: Paradă şi spectacole pe străzile din Honolulu, Hawaii/ Casa Operei din Sydney, luminată în „roşu aprins” | VIDEO

Festivităţi de Anul Nou Chinezesc: Paradă şi spectacole pe străzile din Honolulu, Hawaii | VIDEO

Sydney este oraşul australian cu una dintre cele mai mari populaţii de chinezi din lume. De aceea, autorităţile oraşului au dorit să le ofere participanţilor un spectacol inedit. 

În jur de 30.000 de participanţi au fost aşteptaţi în „Cartierul Chinezesc” din Honolulu, Hawaii, în acest weekend. Cartierul a fost decorat cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou Chinezesc, iar localnicii s-au putut bucura de spectacole, artificii şi mâncare bună, potrivit siteului hawaiinewsnow.com. 

Anul Nou Chinezesc este sărbătorit şi în statul Hawaii. În „Cartierul Chinezesc” din Honolulu, au avut loc festivităţi la care au participat zeci de mii de localnici, primarul oraşului, precum şi câştigătoarea concursului hawaiian de frumuseţe „Narcissus Queen”. 

„Autorităţile au încercat să ofere un spectacol pe cinste anul acesta. Parada Anului Nou Chinezesc aduce foarte mult profit şi voie bună în oraşul nostru”, a declarat primarul Caldwell.

Vineri seară, primarul Kirk Caldwell a oficiat deschiderea festivităţilor, acesta aprinzând un şir lung de pocnitori.

Conform tradiţiei, sărbătorirea Anului Nou chinezesc are loc 15 zile la rând, atât cât durează un ciclu lunar, de la Luna nouă la Luna plină. Fiecare dintre cele 15 zile de sărbătoare este dedicată unor anume activităţi sociale şi familiale.

2019, Anul Porcului de Pământ, este considerat de astrologii chinezi o perioadă bună pentru a face bani şi pentru a investi. De asemenea, noul an chinezesc va fi unul al bucuriei, al prieteniei şi iubirii pentru toate semnele zodiacului, pentru că porcul atrage succesul în toate aspectele vieţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici