"Fetele Gilmore" se întorc pe micile ecrane, printr-un parteneriat cu Netflix - VIDEO

Serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls" se întoarce pe micile ecrane cu un nou sezon, care va fi difuzat pe platforma online Netflix, informează hollywoodreporter.com.

2441 afișări
Imaginea articolului "Fetele Gilmore" se întorc pe micile ecrane, printr-un parteneriat cu Netflix - VIDEO

"Fetele Gilmore" se întorc pe micile ecrane, printr-un parteneriat cu Netflix - VIDEO

În acest sens, Netflix şi Warner Bros. Television au confirmat, vineri, că platforma online va difuza continuarea acestui celebru serial american, care urmăreşte peripeţiile unei mame (Lorelai Gilmore) şi ale fiicei acesteia (Rory).

Astfel, pe platourile de filmare se vor întoarce Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Scott Patterson, Kelly Bishop, Sean Gunn şi Keiko Agena.

Totodată, creatorii serialului, Amy Sherman-Palladino şi Daniel Palladino, vor scrie scenariul noului sezon şi vor regiza toate noile episoade care vor fi difuzate pe Netflix.

Denumirea oficială a noului sezon al serialului nu a fost încă stabilită. De asemenea, nu a fost făcut public numărul de episoade ale acestui sezon nou al serialului.

Serialul "Fetele Gilmore" a fost lansat în anul 2000, în SUA, şi a inclus şapte sezoane (153 de episoade), care au fost difuzate la nivel internaţional, inclusiv în România.

Platforma Netflix, care s-a lansat în 1997, în Statele Unite, deţine o arhivă online de câteva mii de filme şi seriale TV şi a început în ultimii ani să creeze şi conţinut original. De la începutul lunii ianuarie, platforma Netflix poate fi accesată şi din România.

Netflix a devenit o veritabilă forţă la Hollywood, graţie unor seriale extrem de populare şi apreciate de critici, precum "House of Cards" şi "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americană care au încheiat contracte de colaborare cu Netflix se numără actriţa şi regizoarea Angelina Jolie şi actorii Adam Sandler, Leonardo DiCaprio şi Mark şi Jay Duplass.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici