Fetiţă ascunsă sub fusta mamei, descoperită la Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit o fetiţă de 8 ani ascunsă într-un microbuz sub fusta mamei. Părinţii încercau să ducă fetiţa în Germania, dar i-au pierdut paşaportul.

864 afișări
Imaginea articolului Fetiţă ascunsă sub fusta mamei, descoperită la Vama Nădlac

Fetiţă ascunsă sub fusta mamei, descoperită la Vama Nădlac

Microbuzul înmatriculat în Bulgaria, condus de românul Florin O., în vârstă de 31 ani, din Teleorman, a fost verificat în noaptea de duminică spre luni la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac - Nagylak.

În microbuz se mai afla şi soţia sa, cetăţeanul român M. M., în vârstă de 28 de ani.

Poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele microbuzului, ascunsă sub fusta mamei, o fată în vârstă de 8 ani.

La cercetări, cei doi părinţi au declarat că au încercat să scoată ilegal fetiţa din ţară deoarece i-au pierdut paşaportul şi doreau să ajungă cu ea în Germania.

Părinţii sunt cercetaţi pentru participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici