Fetiţa care este mai bătrână decât propria mamă. Povestea lui Hayley, adolescenta de 14 ani care arată ca la 105

Adolescenta Hayley Okines suferă de sindromul progeria, o boală ce o face să îmbătrânească prematur, iar doctorii i-au spus că nu va trăi decât până la 13 ani. Dar Hayley a împlinit acum 14 ani şi a reuşit chiar să-şi publice autobiografia.

1910 afișări
Imaginea articolului Fetiţa care este mai bătrână decât propria mamă. Povestea lui Hayley, adolescenta de 14 ani care arată ca la 105

Hayley Okines (haylezspage.com)

În cartea ei, scrisă cu ajutorul mamei sale, Hayley vorbeşte despre trăirile normale ale unui adolescent, pasiunile pentru starurile din muzică sau neplăcerile provocate de şcoală. Cititorul are însă şi o viziune unică în viaţa unui copil ce îmbătrâneşte de opt ori mai repede, ajungând acum, la 14 ani, să aibă corpul unei bătrâne de 105 ani.

În ciuda condiţiei sale, Hayley este optimistă. "Mama spune că sunt una la opt milioane din cauza bolii de care sufăr. Eu simt că am un plan pentru viitor. Cred că poate mă voi căsători atunci când voi creşte mai mare. Dar mama spune că alesul trebuie să fie unul special care să vadă dincolo de boala mea", a spus Hayley, informează Daily Mail.

În scurta sa viaţă, Hayley a reuşit să-şi îndeplinească un vis. L-a întâlnit pe preferatul ei din muzică, Justin Bieber.

Acum, Hayley a fost înscrisă într-un studiu medical la Boston, alături de alţi doi copii care suferă de progeria, iar familia este optimistă privind şansele ei de supravieţuire.

Mama lui Hayley, Kerry, ştie totuşi că fiica ei este conştientă de boala pe care o are, mai ales după ce de curând şi-a luat adio de la un prieten care a murit la 14 ani, şi el suferind de progeria. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici