Fetiţa îngropată de vie într-o oală de lut şi-a revenit miraculos. Ce se va întâmpla cu ea

Fetiţa nou-născută,găsită îngropată de vie în nordul Indie,i de către un bărbat care săpa un mormânt s-a recuperat, potrivit medicilor care au făcut publice şi imagini cu ea, relatează BBC.

3887 afișări
Imaginea articolului Fetiţa îngropată de vie într-o oală de lut şi-a revenit miraculos. Ce se va întâmpla cu ea

Fetiţa îngropată de vie într-o oală de lut şi-a revenit miraculos. Ce se va întâmpla cu ea

Bebeluşul, descoperit în luna octombrie îngropat de viu, a fost adus la spital în stare critică, dar între timp s-a recuperat miraculos.

Fetiţa suferea de septicemie, dar în urma tratamentului a luat în greutate şi a început să respire normal, a relatat medicul care a îngrijit-o, Ravi Khanna.

Părinţii ei nu au fost găsiţi iar cel mai probabil fetiţa va fi dată spre adopţie după o perioadă de timp. A fost găsită în luna octombrie de un localnic care îşi îngropa propria fiică. Hinduşii recurg de obicei la incinerare, dar copiii sunt adesea îngropaţi.

Bărbatul a găsit copilul îngropat la 90 de cm în pământ, într-o oală de lut. Nu se ştie exact cât a stat bebeluşul îngropat, dar cel mai probabil oxigenul prins în oala în care a fost pus copilul l-a ajutat să supravieţuiască.

Infanticidul feminin e o problemă des întâlnită în India, fetele fiind considerate o povară de cele mai multe ori din cauze zestrei pe care trebuie să le-o asigure părinţii. Familiile preferă să aibă băieţi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici