Figurine din filmul "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", de vânzare pentru 10 milioane de dolari | VIDEO

Două figurine folosite la realizarea clasicului film "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", din 1964, sunt scoase la vânzare online, la preţul de 10 milioane de dolari, informează People.

131 afișări
Imaginea articolului Figurine din filmul "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", de vânzare pentru 10 milioane de dolari | VIDEO

Figurine din filmul "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", de vânzare pentru 10 milioane de dolari | VIDEO

Cele două păpuşi, un Moş Crăciun şi un ren Rudolph, au fost recondiţionate în 2007 şi sunt scoase la vânzare pe site-ul eBay.

Proprietarul păpuşilor susţine că sunt singurele originale folosite la realizarea acestui film care mai există în prezent. Acesta mai spune că nasul lui Rudolph nu se aprinde şi că transportul este gratis.

Licitaţia online se încheie pe 25 decembrie.

Filmul "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", regizat de Larry Roemer, prezintă povestea unui ren neadaptat şi a prietenilor acestuia, care caută un loc unde să fie acceptaţi aşa cum sunt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici