Fiica actorului Jamie Foxx, desemnată Miss Golden Globe 2016 - FOTO

Corinne Foxx, fiica actorului american Jamie Foxx, a fost desemnată Miss Golden Globe 2016 de membrii Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA).

707 afișări
Imaginea articolului Fiica actorului Jamie Foxx, desemnată Miss Golden Globe 2016 - FOTO

Fiica actorului Jamie Fox, desemnată Miss Golden Globe 2016 (Imagine: Hepta)

Corinne Foxx, care este model şi actriţă, dar şi studentă la Universitatea Southern California, este deja familiarizată cu galele de la Hollywood, deoarece şi-a însoţit tatăl adeseori pe covorul roşu, încă din copilărie, informează people.com.

Potrivit unei tradiţii care datează de peste 50 de ani, fiica sau fiul unui actor care a câştigat în trecut cel puţin un Glob de Aur îi ajută în fiecare an pe organizatori să înmâneze statuetele care sunt decernate la gală.

Printre precedentele Miss Golden Globes se numără actriţele Laura Dern, Melanie Griffith şi Dakota Johnson şi, mai recent, Greer Grammer (în 2015), Sosie Bacon şi Rumer Willis.

Cea de-a 73-a ediţie a galei Globurilor de Aur va avea loc pe 10 ianuarie 2016. Nominalizările vor fi anunţate pe 10 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici