Fiica lui Will Smith, Willow, în rolul principal în remake-ul musicalului "Annie"

Deja devenită un fenomen în lumea muzicii pop, Willow Smith, fiica actorului Will Smith, negociază pentru a juca rolul principal în remake-ul filmului musical "Annie", potrivit dailymail.com.

149 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Will Smith, Willow, în rolul principal în remake-ul musicalului "Annie"

Fiica lui Will Smith, Willow, în rolul principal în remake-ul musicalului "Annie" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Will Smith, tatăl cântăreţei în vârstă de 10 ani, analizează împreună cu studiourile Sony potenţialul acestui remake, potrivit revistei Variety.

Menţinând afacerea în familie, el va produce filmul prin propria companie, Overbrook Entertainment.

Nu au fost încă fixate toate detaliile, dar este posibil ca rapperul Jay-Z, care a lucrat cu Willow la hitul "Whip My Hair", să colaboreze pentru realizarea coloanei sonore a filmului.

Jay-Z a inclus cel mai celebru cântec al lui Annie într-unul dintre cele mai mari hituri ale sale, "Hard Knock Life".

Nu se ştie nici dacă filmul va fi o versiune contemporană sau dacă va include cântecele originale.

Musicalul "Annie", lansat în 1982 şi regizat de John Huston, s-a bazat pe o piesă de teatru de pe Broadway, jucată în timpul crizei din 1930. Filmul, în care rolul principal a fost interpretat de Aileen Quinn, a primit două nominalizări la Oscar.

Willow, fiica starului filmului "Bărbaţii în negru/ Men in Black", Will Smith, şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, calcă pe urmele fratelui său Jaden în ceea ce priveşte lansarea într-o carieră artistică la o vârstă fragedă. Jaden Smith, în vârstă de 12 ani, a jucat în filmul "Karate Kid", lansat anul acesta, dar şi alături de tatăl său, în filmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", şi în "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still".

Willow Smith a apărut alături de tatăl ei în filmele "Legendă vie" şi "Kit Kittredge: O fetiţă americană" şi a asigurat vocea unui personaj din animaţia "Madagascar 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici