Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde s-a căsătorit la Timişoara. Cununia religioasă, oficiată de 17 preoţi

Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, Sorana, s-a căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Timişoara, la Catedrala Mitropolitană, cu Florin Ioan Bălănică, directorul unui spital din Capitală, cununia religioasă fiind oficiată de 17 preoţi.

22082 afișări
Imaginea articolului Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde s-a căsătorit la Timişoara. Cununia religioasă, oficiată de 17 preoţi

Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde s-a căsătorit la Timişoara. Cununia religioasă, oficiată de 17 preoţi (Imagine: Adrian Piclisan/Mediafax Foto)

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, slujba fiind oficiată de 17 preoţi, printre aceştia fiind Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, PS Lucian, Episcopul Caransebeşului şi PS Paisie Lugojanu, arhiepiscopul Timişoarei.

Mirele, Florin Ioan Bălănică, director la un spital oftalmologic din Bucureşti, a ajuns primul la nuntă. Acesta a intrat în Catedrală, însoţit de soacra sa, Doina Frunzăverde.

Mireasa, Sorana Frunzăverde s-a lăsat aşteptată mai multe minute, în final făcându-şi apariţia la braţul tatălui său, Sorin Frunzăverde.

Imediat după ce mirii au intrat în Catedrală, corul a interpretat "Ave Maria", apoi preoţii au început slujba religioasă, biserica fiind plină de rude, prieteni, dar şi curioşi.

"Le doresc casă de piatră, dar să fie fericiţi poate e mai frumos, să fie fericiţi pentru că se iubesc şi sunt înconjuraţi de foarte multă dragoste, o dragoste pe care o merită pentru că sunt doi tineri deosebiţi. Mireasa şi-a ales singură rochia, nu ştiu dacă e făcută la comandă şi nici cât a costat. E o rochie foarte frumoasă", a declarat Sorin Frunzăverde, la ieşirea din Catedrală.

Doina Frunzăverde, mama miresei, a declarat că atât sala în care are loc petrecerea, cât şi rochia au fost alegerea miresei şi că cei doi miri s-au cunoscut în urmă cu un an.

Petrecerea are loc la Cantina Politehnicii din Timişoara, unde sunt invitate circa 800 de persoane. Printre cei care vor întreţine atmosfera se numără Petrică Moise, Dumitru Fărcaşu, Ramona Vişa şi Traian Jurchela.

În meniul de la nuntă se află sărmăluţe cu mămăligă, friptură de raţă cu mandarine şi somon cu spanac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici