Filmarea care descrie perfect ironia Brexit-ului. Uniunea Europeană nu renunţă aşa uşor

După ce Marea Britanie a pornit formal procedura de Brexit, o filmare cu un tânăr ce încearcă să dea foc unui steag al Uniunii Europene a devenit din nou virală. Ironia este că steagul este dintr-un material neinflamabil, confecţionat după norme UE.

5252 afișări
Imaginea articolului Filmarea care descrie perfect ironia Brexit-ului. Uniunea Europeană nu renunţă aşa uşor

Filmarea care descrie perfect ironia Brexit-ului. Uniunea Europeană nu renunţă aşa uşor

Filmarea a fost postată iniţial în iunie 2016, în timpul dezbaterii premergătoare Brexit. Autorul avea de gând să dea foc steagului pentru aş exprima sentimentele anti-europene, scrie The Independent. 

Ironia este că steagul nu lua foc, deoarce era făcut după normele europene de prevenţie a incendiilor.

Sursă video: Youtube

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici