Filmările pentru pelicula "Arms & The Dudes", cu Jonah Hill şi Miles Teller, au debutat în România

Filmările pentru lungmetrajul "Arms & The Dudes", cu actorii Jonah Hill şi Miles Teller în rolurile principale, au debutat în Bucureşti, urmând să fie continuate în Las Vegas, în sudul Californiei, în Miami şi Maroc, informează imdb.com.

309 afișări
Imaginea articolului Filmările pentru pelicula "Arms & The Dudes", cu Jonah Hill şi Miles Teller, au debutat în România

Jonah Hill (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lungmetrajul, care îi are în distribuţie pe actorul nominalizat la Oscar Jonah Hill, care a jucat în "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street" şi "Moneyball: Arta de a învinge/ Moneyball", şi pe Miles Teller, care a avut roluri în peliculele "Whiplash" şi "Fantastic Four", este regizat de Todd Phillips.

Bazat pe o întâmplare adevărată, "Arms & The Dudes" urmăreşte povestea a doi prieteni în vârstă de 20 ani (Hill şi Teller) care trăiesc în Miami în timpul războiului din Irak şi care exploatează o iniţiativă guvernamentală mai puţin cunoscută, ce permite micilor companii să participe la licitaţii, în Statele Unite ale Americii, pentru a obţine contracte militare. După un început modest, cei doi încep să câştige mulţi bani şi să trăiască pe picior mare. Dar cei doi sunt depăşiţi de situaţie în momentul în care încheie un contract de 300 de milioane de dolari pentru a trimite armament armatei afgane, o afacere care îi pune în contact cu oameni dubioşi, dintre care unii se dovedesc a fi persoane din Guvernul Statelor Unite ale Americii.

Scenariul este scris de Todd Phillips împreună cu Jason Smilovic şi Stephen C.Chain, fiind bazat pe un articol semnat de Guy Lawson.

Todd Phillips şi actorul Bradley Cooper, din partea 22 & Green Production, şi Mark Gordon, din partea The Mark Gordon Company, sunt producătorii filmului. Producătorii executivi sunt David Siegel şi Bryan Zuriff.

Todd Phillips este regizor, scenarist, producător şi actor. El a regizat filme precum "O escapadă super/ Road Trip", "Vechea gaşcă/ Old School", "Sorocul/ Due Date" şi cele trei filme din seria "Marea mahmureală/ The Hangover".

Filmul va fi distribuit la nivel internaţional de Warner Bros. Pictures.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici