Filmul aflat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend: încasările au depăşit 800.000 lei. Top 5

Premiera "Frăţia hoţilor/ Den of Thieves", de Christian Gudegast, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 845.378 de lei.

452 afișări
Imaginea articolului Filmul aflat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend: încasările au depăşit 800.000 lei. Top 5

Filmul aflat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend: încasările au depăşit 800.000 lei. Top 5

Filmul "Frăţia hoţilor/ Den of Thieves", care îi are în distribuţie pe Curtis "50 Cent" Jackson şi Gerard Butler, este o odisee epică despre vieţile membrilor unei brigăzi de elită a departamentului de poliţie din Los Angeles. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de Vertical Entertainment.

Lungmetrajul de aventuri "Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle", de Jake Kasdan, s-a situat pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 601.406 lei. În noul film "Jumanji: Aventură în junglă" - distribuit în România de InterComFilm -, jocul se schimbă, întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al acestuia şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Din distribuţie fac parte Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan.

"Pasager în trenul terorii/ The Commuter", un nou thriller produs de Lionsgate, regizat de Jaume Collet-Serra, cu Liam Neeson şi Vera Farmiga în rolurile principale, s-a situat pe locul al treilea în box office, cu încasări de 501.693 de lei, potrivit cinemagia.ro. Liam Neeson joacă rolul unui bărbat care circulă regulat cu un anumit tren şi se trezeşte implicat într-o conspiraţie criminală. Filmul este adus în România de Ro Image 2000 Prorom.

Poziţia a patra a box office-ului românesc de weekend este ocupată, potrivit cinemagia.ro, de animaţia "Ferdinand", de Carlos Saldanha, despre aventurile celebrului tăuraş cu inimă mare, care a avut încasări de 279.749 de lei. Filmul este adus în România de Odeon Cineplex.

"Darkest Hour. Ziua decisivă/ Darkest Hour", un film pentru care Gary Oldman a primit un Glob de Aur pentru interpretare, precum şi premii din partea Sindicatului actorilor americani şi Broadcast Film Critics Association, s-a situat pe poziţia a cincea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 274.166 de lei. Filmul, regizat de Joe Wright, adus pe marile ecrane româneşti de Ro Image 2000, prezintă povestea dramatică şi impresionantă a celor patru săptămâni din 1940 în care curajul lui Winston Churchill (Gary Oldman) de a-şi asuma poziţia de lider adevărat a schimbat cursul istoriei lumii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici