Filmul "Amélie" - la baza unui musical pe Broadway - VIDEO

Filmul "Amélie", care a fost lansat în 2001 şi a cucerit spectatorii din întreaga lume, va fi adaptat pentru a deveni musical pe Broadway, compozitorul Dan Messe fiind cel care se va ocupa de transpunerea muzicală a poveştii despre tânăra visătoare din Paris.

156 afișări
Imaginea articolului Filmul "Amélie" - la baza unui musical pe Broadway - VIDEO

Filmul "Amélie" - la baza unui musical pe Broadway - VIDEO (Captură video)

"Amélie" este unul dintre filmele de succes care au fost adaptate pentru Broadway, alături de titluri precum "Matilda", "Regele Leu/ The Lion King" şi "Billy Elliot".

"Amélie", un film ludic semnat de Jean-Pierre Jeunet, spune povestea unei chelneriţe cu o imaginaţie debordantă care vrea să schimbe în bine vieţile celor de lângă ea. Nominalizat la momentul lansării în cinematografe la cinci Oscaruri, "Amelie" a fost considerat filmul franţuzesc cu cel mai mare succes în străinătate, până la apariţia pe marile ecrane a filmului 'Invincibilii", în 2011.

Filmul a avut un mare succes la public, chiar dacă unii critici l-au calificat drept "o dulcegărie".

Messe a spus că muzica pentru spectacolul de pe Broadway va fi complet diferită de coloana sonoră semnată de celebrul Yann Tiersen. "Nu mă interesează să fac muzică pariziană. Nici măcar nu cred că voi include sunete de acordeon", a declarat Messe, într-un interviu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici