Filmul "Cartea morţilor" va fi adaptat într-un serial de televiziune

Lungmetrajul horror "Cartea morţilor/ The Evil Dead", lansat de Sam Raimi în 1981, va fi adaptat într-un serial de televiziune, informează contactmusic.com.

1104 afișări
Imaginea articolului Filmul "Cartea morţilor" va fi adaptat într-un serial de televiziune

Filmul "Cartea morţilor" va fi adaptat într-un serial de televiziune (Captură video)

Lungmetrajul original, lansat în 1981, spune povestea a cinci prieteni care se duc să-şi petreacă vacanţa la o veche cabană aflată într-o pădure. Acolo descoperă Cartea Morţii şi o înregistrare aparţinând unui profesor care a locuit în cabană. Cei cinci se distrează ascultând înregistrarea, fără să ştie că este un descântec care eliberează forţele răului aflate în pădure. Răul din pădure începe rând pe rând să le posede trupurile, una dintre fete este violată de copacii din pădure, iar cei rămaşi conştienţi luptă încercând să supravieţuiască.

Filmul "Cartea morţilor" este considerat unul dintre cele mai reuşite lungmetraje horror, cu toate că a dispus de un buget mic.

Cineastul Sam Raimi a reînviat filmul său cult din 1981 anul trecut, într-o nouă ecranizare, pe care a scris-o şi produs-o alături de regizorul Fede Álvarez, iar acum acesta îşi doreşte să adapteze pelicula pentru micul ecran.

Astfel, Sam Raimi va lucra la realizarea serialului cu fratele său Ivan, dar şi cu Bruce Campbell, cel care a jucat în lungmetrajul original.

De asemenea, Campbell a sugerat, într-un comentariu publicat pe Twitter, că ar putea interpreta rolul principal în acest serial.

Printre filmele regizate de Sam Raimi se numără trilogia "Omul Păianjen", care a stabilit noi recorduri în box office-ul mondial şi a obţinut cinci nominalizări la premiile Oscar, "Grozavul şi puternicul Oz", "Prezicere fatală/ The Gift" şi "A simple Plan".

Cunoscut pentru stilul său de a realiza filme, pentru personajele complexe şi pentru umorul său, Raimi a scris scenariul şi a regizat "The Evil Dead" şi a produs "30 Days Of Night".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici