Filmul de acţiune "Trage tare şi te scoţi" a debutat pe primul loc în box office-ul american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul de acţiune "Trage tare şi te scoţi/ Pain & Gain", care prezintă aventurile unui grup de instructori de fitness, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate, duminică, de compania Exhibitor Relations.

966 afișări
Imaginea articolului Filmul de acţiune "Trage tare şi te scoţi" a debutat pe primul loc în box office-ul american. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul de acţiune "Trage tare şi te scoţi" a debutat pe primul loc în box office-ul american

Această comedie, în care Mark Wahlberg şi Dwayne Johnson joacă rolurile unor antrenori de fitness din anii '90 dopaţi cu anabolizante, care decid să devină infractori, este inspirată din fapte reale, relatate de presa din statul american Florida în 1999, şi a obţinut încasări de 20 milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele din America de Nord.

Superproducţia hollywoodiană "Oblivion. Planeta uitată", un thriller SF cu Tom Cruise în rolul principal, a pierdut poziţia de lider pe care o ocupa săptămâna trecută şi a coborât pe locul al doilea. Acest film futurist, realizat cu un buget de producţie de 120 milioane de dolari, care îi are pe afiş şi pe Morgan Freeman şi Olga Kurylenko, a obţinut 17,4 milioane de dolari în cinematografele din Statele Unite şi Canada, de vineri până duminică.

Filmul "42", care prezintă viaţa lui Jackie Robinson, primul jucător de culoare care a evoluat în elita baseball-ului american, a coborât pe locul al treilea cu încasări de 10,7 milioane de dolari.

O nouă comedie, cu o distribuţie impresionantă, intitulată "Nuntă cu peripeţii/ The Big Wedding", a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 7,5 milioane de dolari. Robert de Niro, Diane Keaton, Robin Williams, Susan Sarandon, Katherine Heigl şi Amanda Seyfried fac parte din distribuţia acestei pelicule.

Filmul de animaţie "Croods", care beneficiază de vocile unor actori cunoscuţi precum Nicolas Cage şi Emma Stone şi prezintă odiseea unei familii din preistorie care încearcă să îşi asigure supravieţuirea, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 6,6 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", al doilea din franciza "G.I. Joe", inspirată dintr-o serie de benzi desenate americane, ai cărei eroi au fost transformaţi şi în jucării, a coborât o poziţie, până pe locul al şaselea, cu încasări de 3,6 milioane de dolari.

Comedia "Scary Movie 5", a cincea parte din această serie de parodii-horror, a coborât trei poziţii până pe locul al şaptelea, cu încasări de 3,4 milioane de dolari.

Thrillerul "Cod Roşu la Casa Albă/ Olympus Has Fallen" a coborât o poziţie până pe locul al optulea, şi a obţinut încasări de 2,76 milioane de dolari. Scenariul acestui film de acţiune, care include multe scene spectaculoase, cu Aaron Eckhart în rolul preşedintelui american şi cu Gerard Butler în rolul unui fost agent secret, este construit în jurul unui atac nord-corean fictiv asupra Casei Albe.

Filmul "The Place Beyond the Pines", cu Ryan Gosling, Bradley Cooper şi Eva Mendes, a coborât trei locuri şi ajuns pe poziţia a noua, cu încasări de 2,69 milioane de dolari.

Versiunea 3D a filmului "Jurassic Park", regizat de Steven Spielberg, care beneficiază de un relief în trei dimensiuni şi de o paletă de culori modernizată, a coborât un loc şi încheie topul zece al peliculelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,3 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici