Filmul de animaţie "Megamind", pe prima poziţie a box office-ului nord-american - VIDEO

Filmul de animaţie "Megamind", creat de studiourile DreamWorks, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii comunicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

45 afișări
Imaginea articolului Filmul de animaţie "Megamind", pe prima poziţie a box office-ului nord-american - VIDEO

Filmul de animaţie "Megamind", pe prima poziţie a box office-ului nord-american (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Confirmând succesul de săptămâna trecută, acest lungmetraj, care spune povestea eroului negativ Megamind, extrem de inteligent, dar mereu lipsit de şansă, care încearcă fără succes să cucerească Metro City, a avut încasări de 30,05 milioane de dolari în cinematografele din SUA şi Canada.

Filmul de acţiune "Unstopabble", regizat de Tony Scott şi avându-l pe Denzel Washington în rolul principal, a ocupat poziţia a doua în top, cu încasări de 23,5 milioane de dolari.

Pe locul al treilea s-a clasat comedia "Sorocul/ Due Date", cu Robert Downey Jr. în rolul unui viitor tătic care se îmbarcă într-un road-trip burlesc, cu încasări de 15,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul SF "Skyline", regizat de fraţii Greg şi Colin Strause, în care civilizaţia umană se confruntă cu o invazie extraterestră, a debutat pe poziţia a patra în box office-ul nord-american, cu încasări de 11,6 milioane de dolari.

Un alt film lansat în weekend-ul trecut, comedia "Morning Glory", cu Harrison Ford şi Diane Keaton în rolurile principale, ce a ocupat locul al cincilea, cu încasări de 9,6 milioane de dolari.

Lungmetrajul "For Colored Girls", o dramă adaptată dintr-o piesă de teatru de succes ce prezintă destinele câtorva femei afroamericane, ocupă poziţia a şasea cu 6,7 milioane de dolari.

Thrillerul "Red", în care Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren şi John Malkovich interpretează rolurile unor agenţi CIA, a coborât trei poziţii, până pe locul al şaptelea, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Filmul de groază "Activitate paranormală 2" a pierdut alte două locuri ajungând până pe poziţia a opta, cu încasări de 3,05 milioane de dolari.

Filmul horror "Puzzle mortal 3D/ Saw 3D", lansat pe marile ecrane cu ocazia sărbătorii de Halloween, fiind al şaptelea şi, totodată, ultim lungmetraj din această franciză de succes, a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari.

Filmul "Jackass 3-D", inspirat dintr-o emisiune de televiziune în care numeroşi adolescenţi şi tineri adulţi se lansează într-o serie de provocări amuzante, nebuneşti, iar uneori absurde, încheie topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete de 2,3 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici