Filmul "Minte-mă frumos", de Iura Luncaşu, a avut încasări record de 229.000 de lei la premieră

Filmul "Minte-mă frumos", de Iura Luncaşu, o producţie MediaPro Pictures, a avut încasări record la premiera în cinematografele româneşti, din weekend - 229.000 de lei şi 14.011 spectatori.

1183 afișări
Imaginea articolului Filmul "Minte-mă frumos", de Iura Luncaşu, a avut încasări record de 229.000 de lei la premieră

Filmul "Minte-mă frumos", de Iura Luncaşu, a avut încasări record de 229.000 de lei la premieră (Imagine: www.mediaprodistribution.com)

Filmul "Minte-mă frumos" surclasează prin încasările sale atât succesul înregistrat de producţia românească "Despre oameni şi melci", de Tudor Giurgiu, a cărei lansare a cumulat venituri de aproximativ 200.000 de lei, cât şi debutul filmului "Eu când vreau să fluier, fluier", de Florin Şerban, care a avut încasări de 112.000 de lei, informează MediaPro Distribution.

Lansat simultan în 31 de cinematografe din 19 oraşe din ţară, filmul "Minte-mă frumos" este o producţie MediaPro Pictures, regizată de Iura Luncaşu, după un scenariu de Adrian Lustig, cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale. Producătorul filmului este Ducu Ion.

După premiera de gală de vineri, de la CinemaPro din Bucureşti, echipa filmului "Minte-mă frumos" a susţinut un turneu în oraşele Timişoara, Arad şi Cluj, toate proiecţiile culminând cu aplauze la scena deschisă şi sesiuni prelungite de autografe.

"Minte-mă frumos" spune povestea a doi tipi simpatici din Bucureşti, care duc o viaţă cât se poate de neobişnuită: Dani (Andi Vasluianu) este part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) este full-time… hacker iscusit care îşi înşeală partenerul de viaţă - computerul - cu o tipă cunoscută pe internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite.

Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă. Dar există o problemă majoră: Toni nu seamănă deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

După ce a înregistrat o performanţă fără precedent pentru box office-ul românesc, filmul "Minte-mă frumos" va putea fi vizionat în continuare în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPro, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Glendale Cotroceni, Lotus (Oradea), Cortina (Oradea), Odeon Cineplex (Oradea), Grand Mall (Satu-Mare), Cinema "Eugen Ionescu" (Slatina), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Arta (Târgu-Mureş), precum şi în toate locaţiile din reţeaua Cinema City.

Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici