Filmul "S-a furat mireasa", produs de MediaPro Pictures, are premiera în cinematografe pe 11 mai - VIDEO

Filmul "S-a furat mireasa", realizat de echipa comediei cu cel mai mare succes la public în 2011 - "Naşa" -, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 11 mai, informează MediaPro Distribution.

2905 afișări
Imaginea articolului Filmul "S-a furat mireasa", produs de MediaPro Pictures, are premiera în cinematografe pe 11 mai - VIDEO

Filmul "S-a furat mireasa", produs de MediaPro Pictures, are premiera în cinematografe pe 11 mai - VIDEO

"S-a furat mireasa" este o comedie produsă de Alma Sârbu şi regizată de Jesus Del Cerro, cu Cătălina Grama ("Serviciul Român de Comedie"), Adina Galupa ("Loverboy"), Constantin Diţă ("Las Fierbinţi") şi Sergiu Costache în rolurile principale.

Cu un scenariu semnat de Toni Grecu şi Adrian Onciu, distribuţia comediei "S-a furat mireasa" este completată cu măiestrie de Răzvan Vasilescu şi Ion Sapdaru.

Filmat în doar 19 zile, atât în Studiourile MediaPro din Buftea, cât şi în diverse locuri din Bucureşti, lungmetrajul "S-a furat mireasa" a avut parte şi de un decor neconvenţional asigurat de scenele realizate în cimitirul Bellu. Cum era de aşteptat, filmarea acestor scene a constituit unul din cele mai amuzante momente pentru echipă, deoarece a avut loc chiar noaptea.

Cătălina Grama (Jojo) îşi aminteşte că "filmarea din groapă a durat până undeva pe la 8 dimineaţa". "Am stat în groapă vreo 4 ore, cu Sergiu Costache - cred că ne-am povestit vieţile între cadre, când se schimbau camerele şi luminile", spune aceasta. Pe Sergiu Costache, în schimb, l-a distrat foarte tare situaţia din scenariu. "M-a amuzat cel mai tare momentul când eram în groapă şi trăgeam cu pistoalele şi Sapdaru striga după mine: «măi prostovane, ce faci acolo?». Mi s-a părut simpatic că eu trăgeam cu pistoalele, puteam să-i ucid, iar el avea timp să mă facă prostovan", îşi aminteşte Costache.

O comedie spumoasă inspirată din viaţa şi obiceiurile românilor, "S-a furat mireasa" "va face pe oricine să râdă, indiferent de vârstă", promite regizorul Jesus Del Cerro. "Filmul îmbină toate elementele specifice comediei clasice. Actorii joacă un rol important în orice film, dar într-o comedie trebuie să pluseze la nivel comic. Putem crea cele mai complexe personaje, cele mai amuzante situaţii şi cele mai sugestive dialoguri, dar, în cele din urmă, este nevoie doar de un actor capabil să facă oamenii să râdă", este de părere Jesus Del Cerro.

În filmul "S-a furat mireasa", acţiunea o aduce în prim-plan pe Nina (Cătălina Grama), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Constantin Diţă), care se hotărăşte să o "fure" pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare, care, speră ea, să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de tatăl ei.

"S-a furat mireasa", o nouă comedie produsă de MediaPro Pictures, va putea fi vizionată la CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema,Grand Cinema Digiplex, Băneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanţa şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Târgu-Mures), Cortina (Oradea), "Florin Piersic" (Cluj), Patria (Craiova), Premiera (Ploieşti), Cinema "Eugen Ionescu"(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici