Filmul "Ted 2" debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Comedia "Ted 2", de Seth MacFarlane, cu Mark Wahlberg în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, înregistrând la debutul în cinematografe 718.211 lei şi 39.481 de spectatori.

494 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ted 2" debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO

Filmul "Ted 2" debutează pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme se mai află în top - VIDEO (Captură video)

Ted, a cărui voce este asigurată de Seth MacFarlane, revine pe ecrane cu probleme de oameni mari. El vrea să devină tată, dar pentru asta trebuie să demonstreze că este o persoană. Producţia, distribuită în România de Ro Image 2000, îi are în distribuţie, printre alţii, pe Amanda Seyfried, Jessica Barth şi Morgan Freeman.

Filmul SF "Jurassic World", de Colin Trevorrow, cu Chris Pratt în rol principal, ocupă locul al doilea în box office-ul românesc de weekend, în a treia săptămână de la debut, cu încasări de 476.076 de lei şi 20.967 de spectatori. Distribuită de Ro Image 2000, pelicula reia povestea parcului de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond, milioane de turişti venind pe Isla Nublar, pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de om, informează site-ul cinemagia.ro.

Animaţia "Întors pe dos/ Inside Out", de Pete Docter şi Ronaldo Del Carmen, distribuită de Forum Films România, a avut, în al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, 19.430 de spectatori şi 386.942 de lei, clasându-se pe locul al treilea. Filmul spune povestea vieţii lui Riley, o fetiţă veselă şi lipsită de griji, care este dată peste cap atunci când trebuie să îşi ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoţiile ei preiau iniţiativa, spre nemulţumirea părinţilor ei, complet depăşiţi de situaţia fetiţei.

Filmul horror "Insidious: Capitolul 3/ Insidious: Chapter 3", de Leigh Whannell, cu Dermot Mulroney în rol principal, se află pe locul al patrulea, cu încasări de 153.234 de lei şi 8.764 de spectatori. Cel mai întunecat dintre capitolele "Insidious" îi conduce pe spectatori în ţinutul straniu numit Further, dezvăluind modul în care Elise Rainier (Lin Shaye) şi-a început lupta, salvând o tânără din ghearele demonilor. Filmul este distribuit în cinematografele româneşti de InterComFilm Distribution.

Lungmetrajul "Dezastrul din San Andreas/ San Andreas" s-a situat pe locul al cincilea în box office, cu încasări de 109.180 de lei şi 4.784 de spectatori. Un pilot de elicopter încearcă să îşi salveze fiica, după un cutremur care devastează statul California. Un film de acţiune îndrăzneţ, "Dezastrul din San Andreas" îi readuce împreună pe Dwayne Johnson, regizorul Brad Peyton şi producătorul Beau Flynn, care au colaborat anterior la aventura de succes "Călătoria 2: Insula Misterioasă". Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de Freeman Entertainment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici