Filmul "Winter's Tale" va avea premiera, pe 14 februarie, în cinematografele din România

Filmul "Poveste de iarnă/ Winter's Tale", de Akiva Goldsman, cu Jessica Brown Findlay şi Colin Farrell în rolurile principale, va avea premiera pe 14 februarie în cinematografele din România, informează distribuitorul peliculei, MediaPro Distribution.

377 afișări
Imaginea articolului Filmul "Winter's Tale" va avea premiera, pe 14 februarie, în cinematografele din România

Filmul "Winter's Tale" va avea premiera, pe 14 februarie, în cinematografele din România

Într-o noapte de iarnă, Peter Lake (Colin Farrell), un lăcătuş priceput, încearcă să dea o spargere la o vilă care arată ca o fortăreaţă. Deşi aparent casa este pustie, fiica proprietarilor este acasă. Astfel ia naştere povestea de dragoste între Peter, un spărgător irlandez de vârstă mijlocie, şi Beverly Penn (Findlay), o tânără aflată pe moarte, o iubire care dezvăluie incredibilul destin comun care leagă cele două personaje.

De la New Yorkul feeric, din vremuri de mult apuse, până la oraşul modern al zgârie-norilor, filmul "Poveste de iarnă" înfăptuieşte miracole şi uneşte destine. După secole de întuneric, vise despre o iubire neînţeleasă şi o permanentă luptă cu sine, un bărbat îşi recuperează amintirile şi descoperă destinul remarcabil care îl aşteaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici