FINALA EUROVISION 2013: Şansele lui Cezar Ouatu de a câştiga concursul. Cum sunt cotaţi concurenţii de casele de pariuri - VIDEO

Cezar Ouatu a reuşit să se califice în finala concursului Eurovision, dar greul de-abia acum începe pentru român. Piesa "It's My Life", interpretată de Cezar, a stârnit reacţii diferite printre specialişti.

5948 afișări
Imaginea articolului FINALA EUROVISION 2013: Şansele lui Cezar Ouatu de a câştiga concursul. Cum sunt cotaţi concurenţii de casele de pariuri - VIDEO

Cezar Ouatu

Casele de pariuri privesc ca mare favorită pentru câştigarea trofeului pe Danemarca. Emmelie De Forest, care a interpretat piesa "Only Teardrops”, este de departe cel mai bine cotată la o victorie în 2013 la EUROVISION. Astfel, în  medie, un euro pariat pe Danemarca aduce un câştig de doar 50 de eurocenţi.

La mare distanţă faţă de Danemarca pentru câştigarea trofeului Eurovision 2013 se află Norvegia. Un euro pariat pe piesa "I Feed You My Love", interpretată de Margaret Berger, aduce în medie un câştig de 6 euro celui care a mizat pe ea. A treia favorită la Eurovision este Ucraina, cu cote asemănătoare Danemarcei.

România este cotată printre ţările cu ultimele şanse la câştigarea trofeului. Un euro pariat pe Cezar Ouatu poate aduce un câştig între 50 şi 200 de euro, în funcţie de casa de pariuri.

The Guardian are altă opinie privind favoriţii la Eurovision 2013 şi a alcătuit două tipuri de predicţii. Primul tip, care se bazează pe valoarea cântecului, are ca favorite, în ordine, Olanda, Danemarca şi Grecia. Al doilea, care se bazează pe afinităţile ţărilor care votează, are în frunte Azerbaidjan şi Rusia, la egalitate, urmate de Grecia.

Cotele la casele de pariuri înaintea finalei de sâmbătă conform oddschecker.com.

Cezar va concura în finala Eurovision Song Contest 2013, sâmbătă seară, unde piesa "It's My Life" (muzică şi versuri Cristian Faur) va intra în competiţie pe poziţia 14, potrivit unui anunţ al organizatorilor evenimentului

În marea finală, care se va desfăşura sâmbătă seară la Malmö, în Suedia, ordinea intrării în concurs este următoarea: Franţa (1), Lituania (2), Republica Moldova (3), Finlanda (4), Spania (5), Belgia (6), Estonia (7), Belarus (8), Malta (9), Rusia (10), Germania (11), Armenia (12), Olanda (13), România (14), Marea Britanie (15), Suedia (16), Ungaria (17), Danemarca (18), Islanda (19), Azerbaidjan (20), Grecia (21), Ucraina (22), Italia (23), Norvegia (24), Georgia (25) şi Irlanda (26), potrivit eurovision.tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici