FINALA ROMÂNII AU TALENT: Bruno Icobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro - FOTO, VIDEO

Bruno Icobeţ este marele câştigător al finalei celei de-a treia ediţii a emisiunii "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu numărul realizat alături de cei trei câini ai săi.

12679 afișări
Imaginea articolului FINALA ROMÂNII AU TALENT:  Bruno Icobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro - FOTO, VIDEO

FINALA ROMÂNII AU TALENT: Bruno Icobeţ a câştigat marele premiu de 120.000 de euro - FOTO, VIDEO

După o finală incendiară în care cei 15 concurenţi şi-au prezentat admirabil numerele, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-au clasat Bruno Icobeţ şi cei trei prieteni ai săi patrupezi - Blue, Ozzy şi J. 

În marea finală a ediţiei a treia a emisiunii, acesta a prezentat un număr dificil de dresură canină, fără comenzi vocale, ci doar vizuale, iar la final cei trei juraţi, Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, s-au ridicat în picioare şi şi-au exprimat admiraţia faţă de talentul lui Bruno Icobeţ, în vârstă de 50 de ani, de profesie consultant IT. De altfel, Mihai Petre a spus că şi-ar dori ca Icobeţ să fie câştigătorul finalei "Românii au talent". "Până în momentul ăsta, e momentul meu preferat. Sper să câştigi competiţia. Sper să te voteze lumea", a spus Mihai Petre, admirând în acelaşi timp extraordinara capacitate de comunicare a lui Icobeţ cu câinii săi.

Icobeţ, care a intrat în concursul "Românii au talent" cu numere de disc dogging, a explicat înainte de finală ce înseamnă acest sport: "O să mă întrebi 'ce este disc dog'. Disc dog este sportul care celebrează legătura între câine şi om, printr-o colaborare perfectă în echipă. Chiar mai mult decât atât, este singurul sport în care nu poţi da vina pe coechipierul canin în momentul în care tu, omul, eşti de vină".

VIDEO CU BRUNO ICOBEŢ

"Participarea noastră la 'Românii au talent' va fi un manifest pentru educaţie canină şi umană în acelaşi timp. Nu sunt profesionist şi nu îmi câştig existenţa cu câinii. Sper, în schimb, ca viaţa telespectatorilor şi a câinilor acestora care doresc să urmeze calea acestui sport deosebit să ia o nouă turnură, aşa cum s-a întâmplat cu mine când l-am văzut pe Ron Watson (un maestru în domeniu, recunoscut pe plan internaţional, n.r.)", a mai spus Icobeţ.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" de vineri seară s-au situat, în ordine, mentalistul Vlad Grigorescu, cu ale sale numere de magie, şi ventrilocul Eduard Andrei Sandu, care a venit însoţit de cele două personaje ale sale, Romeo şi nea Alecu.

În finala celei de-a treia ediţii "Românii au talent" au luptat şi Gabriela Artene, o doamnă cu o voce de aur, Rotari Ghenadie şi al său acordeon, corul Fiat Lux, Diana Căldăraru, fetiţa a cărei voce a vrăjit publicul încă de la primele note ale piesei "Imagine", dansatorii de la WhoGonStopUs, Ana Munteanu, artista care desenează poveşti de dragoste pe nisip, cuplul de dansatori sportivi Andra Păcurar şi Alexandru Miculescu, dansatoarea de step Camelia Duţă, Bogdan Oltean şi ale sale picturi cu glitter, membrii formaţiei Classic Beat Orchestra, Mircea Palamari şi ale sale mişcări robotice şi trupa Florea, acrobaţii care îţi taie respiraţia cu numerele lor.

Vineri seară, în finala emisiunii "Românii au talent", Loredana, Cabron şi Alex Velea şi-au lansat noul single, "Viva Mamaia". De asemenea, membrii trupei Circo Aquatico Belluci s-au numărat printre invitaţii de gală ai finalei, alături de baletul Edi Stancu, care a susţinut un moment de dans special, acompaniat, la marimbă, de Zoli Toth.

Gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

DESFĂŞURAREA LIVE

Super show cu Romeo şi Nea Alecu - VIDEO

Trupa Florea - E clar acum, nu oricine poate face aşa ceva! - VIDEO

Vlad Grigorescu - a fost mai mult decât magie - VIDEO

Bruno Icobeţ şi câinii săi, un moment aproape magic! Dresorul nu a rostit niciun cuvânt, de la început până la sfârşit - VIDEO

WhoGonStopUs au adus energie în show - VIDEO

Bogdan Olteanu a realizat cel mai spectaculos desen al său, din patru planşe de pictură - VIDEO

Mircea Palamari a arătat că stăpâneşte bine multe mişcări de dans - VIDEO

Classic Beat Orchestra au oferit un spectacol pe cinste şi toată sala i-a aplaudat - VIDEO

Gabriela Artene a cântat o piesă grea de operă. - VIDEO

Camelia Duţă a ales un dans greu pentru Marea finală. Mihai Petre: "Ai un talent neşlefuit, dar el este evident". - VIDEO

Ana Munteanu, mândră de România! Desenele sale au reprodus câteva embleme naţionale, spre încântarea juriului. - VIDEO

Diana Căldăraru a emoţionat juriul cu piesa "Imagine" a lui John Lennon, iar Andra s-a ridicat să o îmbrăţişeze. - VIDEO

Alex şi Andra, dansatorii cărora Mihai Petre le-ar da mereu 10: "Sunteţi un exemplu pentru toţi tinerii"! - VIDEO AICI

Ghenadie Rotari a făcut show cu acordeonul său şi l-a determinat pe Andi să-l felicite: "În faţa ta o să mă ridic mereu în picioare"! - VIDEO AICI

Primii care au intrat pe scenă în finala de la Românii au talent au fost componenţii corului Fiat Lux, care au reuşit să impresioneze publicul cu numărul lor. - VIDEO AICI

"Aţi cântat foarte bine şi aţi dansat foarte bine", le-a spus Andra.

Al doilea concurent a fost Ghenadie Rotari. La finalul prestaţiei sale, Mihai Petre a spus că este de apreciat efortul depus de acesta şi că este convins de faptul că în spatele evoluţiei sale se află multă muncă.

Lista celor 15 finalisti care vor lupta pe 10 mai pentru marele premiu de 120.000 de euro. Click pe numele fiecărui concurent pentru a vedea numărul care l-a dus în finală.

În marea finală de la "Românii au talent" nu vor lipsi nici premierele. Loredana împreună cu Alex Velea şi Cabron îşi vor lansa "Viva Mamaia", cel mai recent single. Trupa de la Circul Acquatico Bellucci a pregătit un moment special pentru această seară, iar o altă surpriză va fi momentul lui Zoli Toth, care va cânta la marimbă.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici