FINALA ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2: Cristian Gog este câştigătorul marelui premiu. Vezi prestaţia mentalistului care a sfidat moartea în direct - VIDEO

Cristian Gog este marele câştigător al finalei "Românii au talent", care a fost difuzată vineri seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu talentul său de mentalist.

35883 afișări
Imaginea articolului FINALA ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2: Cristian Gog este câştigătorul marelui premiu. Vezi prestaţia mentalistului care a sfidat moartea în direct - VIDEO

Cristian Gog

După o finală incendiară în care toţi cei 15 concurenţi s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat Cristian Gog.

În marea finală a ediţiei a doua a emisiunii "Românii au talent", Cristian Gog a prezentat un număr de magie, care a impresionat foarte mult juriul. Cristian Gog şi-a început numărul afirmând că vrea să adreseze "o provocare morţii", iar ulterior alături de el pe scenă au urcat un medic şi o asistentă.

"Vă întreb, dacă aţi avea o singură şansă de a vă îndeplini visul, aţi profita de ea? Aţi încerca să vă depăşiţi limitele? Cât de departe aţi fi dispuşi să mergeţi?", a întrebat el juriul şi publicul. "În această seară voi risca totul. Îmi voi risca viaţa. Pentru număr, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce în direct o provocare morţii!", a spus Cristian Gog.

El a explicat că vrea să le arate tuturor ce se petrece în corpul său, supunându-se unui test ce măsoară impulsurile electrice ale inimii (EKG). La un moment dat, Cristian Gog şi-a redus pulsul la zero, iar aparatul a arătat lipsa activităţii cardiace, fapt care a uluit atât juriul cât şi publicul prezent la marea finală a show-ului.

Ulterior, Cristian Gog a deschis o servietă cu cifru în care se afla un plic sigilat, întrebându-i pe juraţi ce cred că se află în plic. Ulterior, el a desigilat plicul, din care a scos trei coli pe care le-a arătat publicului. Pe colile respective scria exact ce spusese fiecare dintre juraţii de la "Românii au talent" cu câteva secunde înainte. Astfel, Cristian Gog a dovedit că poate citi gândurile oamenilor.

Cei trei juraţi - Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre - l-au aplaudat în picioare pe Cristian Gog. "Nu am cuvinte, m-ai şocat", a spus speriată Andra. "Sincer, eşti preferatul meu, aş vrea să fii tu câştigător", i-a spus şi Andi Moisescu.

Ulterior, după anunţarea rezultatului final, a venit rândul lui Cristian Gog să nu îşi mai găsească cuvintele. "Dacă atunci când am făcut actul (în timpul finalei, n.r.), am rămas fără bătăi ale inimii, acum am rămas fără cuvinte. Vă mulţumesc din suflet", a spus Cristian Gog.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Mihai Petraiche şi Cristian Leana, care au impresionat publicul, telespectatorii şi juriul cu talentele lor deosebite. Mihai Petraiche a stârnit aplauzele tuturor prin dansul său robowave, în timp ce Cristian Leana a înregistrat o premieră mondială - a rezolvat trei cuburi Rubik, în condiţii inedite: a lucrat cu o singură mână, legat la ochi, în timp ce un "sabotor" îl uda cu o stropitoare sau îi arunca fulgi scoşi dintr-o pernă peste cuburi.

 

MIHAI PETRAICHE

CRISTIAN LEANA

În finala "Românii au talent" au luptat şi Lil Motion, Vasile Godja, X-treme Brothers, Radu Ionescu, Alexe "Krem" Răzvan, Aset Crew, Loredana şi Cristian Fieraru, BarSession, Oana Lianu, Trio Zamfirescu, Gigel Frone şi No Limit.

Invitatul special al finalei "Românii au talent" a fost Razy Gogonea, românul care a făcut senzaţie cu mişcările sale la "Britain's Got Talent". Andra a încântat şi ea audienţa de la "Românii au talent" nu doar ca jurat, ci şi ca invitat special al emisiunii. Gazdele show-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici