Finlandezii HIM şi-au anunţat turneul de adio

După a lungă pauză trupa finlandeză HIM a anunţat că va începe un nou turneu, dar că acesta va fi şi ultimul, urmând ca după terminarea acestuia să îşi înceteze activitatea.

410 afișări
Imaginea articolului Finlandezii HIM şi-au anunţat turneul de adio

Finlandezii HIM şi-au anunţat turneul de adio

Trupa a fost fondată în 1991 de vocalistul Ville Valo, chitaristul Mikko “Linde” Lindström şi basistul Mikko "Migé" Paananenm, iar succesul lor s-a datorat combinaţiei dintre goth şi hard rock.

În toată această perioadă HIM a scos 8 albume.

Nu putem totuşi să nu constatăm că în ultima vreme, au apărut foarte multe trupe de success, care au lucrat exclusive pe reţete, dar de fpat n-au aduc nimic noi. Daca dispariţia trupei Him e vreo pierdere pentru rock’n’roll, vă lăsăm pe voi să hotărâţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici