Fiul fostului ministru Ioan Mang s-a căsătorit cu fiica unui lider al PDL Bihor. Valeriu Zgonea şi Ecaterina Andronescu, invitaţi la petrecere

Alexandru Mang, fiul fostului ministru al Educaţiei Ioan Mang (PSD), şi Cristina Avrigeanu, fiica vicepreşedintelui PDL Bihor Ionel Avrigeanu, s-au căsătorit, duminică, ei având două perechi de naşi: prefectul Claudiu Pop şi şeful Direcţiei Vamale Oradea, Călin Vesa, cu soţiile.

1659 afișări
Imaginea articolului Fiul fostului ministru Ioan Mang s-a căsătorit cu fiica unui lider al PDL Bihor. Valeriu Zgonea şi Ecaterina Andronescu, invitaţi la petrecere

Fiul fostului ministru al Educaţiei Ioan Mang s-a căsătorit cu fiica unui lider al PDL Bihor (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, şi vicepreşedintele PDL Bihor Ionel Avrigeanu şi-au căsătorit copiii: Alexandru Mang şi Cristina Avrigeanu, ambii în vârstă de 25 de ani.

Cununia religioasă a avut loc, duminică, la Biserica cu Lună din Oradea, naşii celor doi tineri fiind prefectul Claudiu Pop şi şeful Direcţiei Vamale, Călin Vesa, împreună cu soţiile lor.

În faţa bisericii, mirii au fost întâmpinaţi de zeci de prieteni. Purtând o rochie simplă, mireasa a intrat în biserică la braţul tatălui ei, însoţită de două domnişoare şi doi cavaleri de onoare.

Întrebat de jurnalişti dacă se încuscreşte PDL cu PSD, liderul democrat-liberalilor bihoreni Ionel Avrigeanu a răspuns: "E un eveniment de familie, pe care orice părinte îl aşteaptă şi pe care eu nu l-aş politiza. Nici vorbă, e o chestiune pur personală. Este vorba de doi tineri care de mult sunt împreună şi care s-au hotărât să oficializeze această relaţie".

La rândul său, Ioan Mang a spus că are emoţii, dar este bucuros.

"Sunt prieteni de şase ani şi astăzi (duminică - n.r.) se împlineşte dorinţa lor cea mai mare", a spus Mang, adăugând, la întrebările jurnaliştilor, că nu a "discutat niciodată politica în familie".

Petrecerea de nuntă are loc la un hotel din Băile Felix, unde sunt aşteptaţi 320 de invitaţi.

Întrebat dacă la nuntă va participa premierul Victor Ponta, Ioan Mang a răspuns că nu crede că acest lucru se va întâmpla, deoarece are treburi mai importante la Bucureşti.

"Nu cred că vine. A fost invitat, dar tocmai din cauză că sunt multe probleme în ţară şi distanţa e mare nu cred că va veni...", a spus Mang.

Potrivit unor surse, la nuntă a ajuns preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi este foarte probabil să sosească şi ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Dintre liderii PDL Bihor este aşteptat, între alţii, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Gavrilă Ghilea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici