Fiul lui Arnold Schwarzenegger, obez la 20 ani. Cum arată acesta

Fiul de 20 de ani al lui Arnold Schwarzenegger arată complet diferit faţă de tatăl său, Arnold Schwarzenegger, care, în tinereţe, a fost desemnat Mister Universe.

5320 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Arnold Schwarzenegger, obez la 20 ani. Cum arată acesta

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, obez la 20 ani. Cum arată acesta

 

Christopher (20 de ani) este fiul actorului originar din Austria cu jurnalista Maria Shriver.

Arnold are cinci copii, patru dintre ei cu cea care îi este soţie de peste 30 de ani, iar al cincilea copil a venit pe lume în urma unei aventuri cu menajera. Patrick, Joseph, Katherine şi Christina sunt mai mereu în centrul atenţiei, dar Christopher Schwarzenegger preferă să stea departe de ochii curioşilor, iar apariţiile sale publice sunt cât se poate de rare.

Christopher a fost surprins de fotoreporterii unei publicaţii de peste Ocean zilele trecute , ieşind din maşina personală parcată pe o stradă aglomerată din Los Angeles. Fiul actorului purta o ţinută sport, lejeră, potrivită unei plimbări. Tânărul a pierdut lupta contra kilogramelor, atingând un nivel de obezitate îngrijorător pentru sănătatea sa. 

GALERIE FOTO AICI/ Articol The One

 


Foto. Hepta


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici