Florin Călinescu: La fiecare rol, ochii oamenilor de pe stradă îţi spun exact unde eşti

Florin Călinescu, interpretul rolului Tanti Florica din serialul omonim de la Pro TV, a declarat că măsura meseriei sale o primeşte mai ales din interacţiunea directă cu publicul său, "ochii oamenilor de pe stradă" fiind cei care îi spun unui actor exact unde se află.

204 afișări
Imaginea articolului Florin Călinescu: La fiecare rol, ochii oamenilor de pe stradă îţi spun exact unde eşti

Florin Călinescu: La fiecare rol, ochii oamenilor de pe stradă îţi spun exact unde eşti (Imagine: George Filip / MediafaxFoto)

Telespectatorii Pro TV International s-au întâlnit, sâmbătă, de la ora 17:30, cu doi mari actori români: Florin Călinescu şi Adriana Şchiopu, care au mers la întâlnirea cu Monica Dascălu costumaţi în personajele lor din serialul "Tanti Florica" de la Pro TV. Această ediţie a emisiunii "Weekend cu Monica Dascălu" a fost astfel un adevărat episod din serialul "Tanti Florica" şi mai mult decât atât, pentru că aici replicile personajelor s-au împletit cu cele ale actorilor.

Despre rolurile interpretate de-a lungul carierei sale, Florin Călinescu a spus că măsura meseriei sale o primeşte mai ales din interacţiunea directă cu publicul. "Ochii oamenilor de pe stradă îţi spun exact unde eşti. Întotdeauna, la fiecare rol, m-am bazat pe asta", a spus Florin Călinescu.

În privinţa succesului serialului difuzat la Pro TV şi pe Pro TV International, Florin Călinescu este de părere că, pe lângă teme care se regăsesc în multe familii româneşti, totul are legătură cu umorul.

"Asta este singura marfă care ne-a ieşit de sute ani: umorul. Munca mai puţină, dar sprit, caterincă, grătare - astea ne-au ţinut în viaţă", a spus actorul.

Cei care nu au lipsit de la întâlnirea cu Florin Călinescu şi "Tanti Florica" s-au distrat dar li s-a făcut şi dor de casă, mai ales regăsindu-se în vorbele actorului referitoare la toţi cei care au plecat din ţară.

"Ne bucurăm foarte mult să îi salutăm pe toţi cei de afară şi ne pare rău că nu îi ţine ţara asta aici pe toţi. Dacă ar fi de muncă aici, ar dispărea această «minune» a plecării, în urma căreia atâtea familii s-au destrămat", a declarat Florin Călinescu. Însă, împreună cu "Tanti Florica" şi Victoriţa, actorul şi-a luat la revedere într-o notă mai optimistă, atenţionându-i pe telespectatori că vor urma câteva episoade speciale ale serialului, mai ales de Crăciun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici