Florin Zamfirescu va juca în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă

Cunoscutul actor Florin Zamfirescu va juca în telenovela "Iubire şi onoare" - care se difuzează de luni până joi, de la ora 20.30, pe postul Acasă - rolul lui Said, un arab puternic a cărei apariţie va tulbura liniştea multor personaje, informează televiziunea.

177 afișări
Imaginea articolului Florin Zamfirescu va juca în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă

Florin Zamfirescu va juca în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă

Florin Zamfirescu va reveni Acasă joi, de la 20.30, în rolul arabului Said din telenovela exotică "Iubire şi onoare".

În ceea ce priveşte rolul din "Iubire şi onoare", Florin Zamfirescu spune că este diferit de tot ce a interpretat până acum.

"(Said, n.r.) e un arab care va influenţa atât viaţa Ilincăi, cât şi a lui Amir, e un răzbunător. Îl judec ca pe un om care are dreptate. Said este un om puternic, spre deosebire de Gigi Dumbravă sau Haralamb Capelin. Este un introvertit, un alt tip de om de acţiune, e puternic, echilibrat, activ şi foarte inteligent", spune Florin Zamfirescu despre personajul său.

Deşi la prima vedere hainele arăbeşti l-au surprins, actorul s-a obişnuit să se îmbrace că un arab pentru a-i da viaţa lui Said. "Am avut un şoc când a trebuit să mă îmbrac arăbeşte, dar m-am învăţat şi chiar îmi place să mă îmbrac aşa", spune Florin Zamfirescu.

Totodată, joi, de la ora 22.30, la emisiunea "Poveştiri de noapte", de la postul Acasă, telespectatorii vor urmări un material making of de la filmarea primelor secvenţe pentru "Iubire şi onoare" ale actorilor Stela Popescu şi Florin Zamfirescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici