"Focus", cu Will Smith, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Focus", cu actorii Will Smith şi Margot Robbie în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 890.843,6 lei şi 44.812 spectatori.

188 afișări
Imaginea articolului "Focus", cu Will Smith, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

"Focus", cu Will Smith, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top

În lungmetrajul "Focus", de Glenn Ficarra şi John Requa, Will Smith joacă rolul lui Nicky, un maestru al înşelăciunilor, care se îndrăgosteşte de o novice, Jess (Margot Robbie). În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult de acesta, iar el se rupe de ea. Trei ani mai târziu, Jess, devenită între timp o adevărată femeie fatală, apare la Buenos Aires. În mijlocul celei mai noi şi mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine şi-i dă planurile peste cap şi-l scoate oarecum din joc pe maestrul escroc. Filmul este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Locul al doilea în box office-ul românesc de weekend a fost ocupat de "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", o ecranizare a romanului omonim al lui E. L. James, care a înregistrat încasări de 283.182,97 de lei, potrivit cinemagia.ro. "Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de de Sam Taylor-Johnson şi care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dornan, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, având în vedere faptul că scenele cu sex din acesta cumulează 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului. Acţiunea are loc în Seattle, unde Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey. Filmul, distribuit în România de Ro Image 2000, a avut 14.538 de spectatori de vineri până duminică.

Thrillerul politic "De ce eu?", regizat de Tudor Giurgiu, a debutat pe locul al treilea în box office-ul de weekend, cu încasări de 276.355,15 lei. Scenariul "De ce eu?", scris de Loredana Novak şi Tudor Giurgiu, este inspirat de cazul real al procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis în 2002, la doar 29 de ani, în contextul anchetei asupra unui procuror din Oradea, Alexandru Lele, şi al presiunilor exercitate asupra sa. Cristian (Emilian Oprea) este un tânăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupţie în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. El investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals şi uz de fals şi sustragere de documente. Ancheta are însă implicaţii la nivel extrem de înalt şi îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiţie. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă şi se expune unor revelaţii dureroase şi neaşteptate. Lungmetrajul, distribuit de Ro Image 2000 şi Transilvania Film, a înregistrat 19.924 de spectatori în weekend.

Pe locul al patrulea în box office-ul românesc s-a clasat pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", de Andy şi Lana Wachowski, cu încasări de 209.399,41 de lei. Pelicula SF "Ascensiunea lui Jupiter/ Jupiter Ascending", distribuită de Freeman Entertainment, prezintă povestea lui Jupiter Jones, interpretată de Mila Kunis, care este femeie de serviciu pe Terra, dar află la un moment dat că este de fapt moştenitoarea tronului unui adevărat imperiu într-un alt colţ al Universului, iar venirea sa la putere trebuie să aducă echilibrul în cosmos. Lungmetrajul a fost vizionat de 9.235 de spectatori de vineri până duminică.

Locul al cincilea i-a revenit lungmetrajului "Băiatul din vecini/ The Boy Next Door", regizat de Rob Cohen, cu Ryan Guzman şi Jennifer Lopez, cu încasări de 167.202,93 de lei. Thrillerul o are ca protagonistă pe Jennifer Lopez, care interpretează rolul unei profesoare, Claire Peterson, ce tocmai a divorţat. Femeia încearcă să-şi găsească liniştea şi să se dedice fiului său, dar întâlnirea cu chipeşul şi mai tânărul său vecin Noah (Ryan Guzman) îi schimbă viaţa, iar Claire îşi dă seama că vecinul ei nu este deloc omul care credea ea că este. Filmul, distribuit în România de Ro Image 2000, a avut în weekendul de debut 8.738 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici