Fosta gimnastă Maria Olaru a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu: ”ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă”

Fota gimnastă Maria Olaru a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu. Anunţul a fost făcut de sportivă pe pagina sa de Facebook: ”Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic”, a scris aceasta.

12306 afișări
Imaginea articolului Fosta gimnastă Maria Olaru a divorţat de politicianul Bogdan Diaconu: ”ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă”

„Prin acest mesaj, anunţ pe oricine se arată interesat de persoana mea, că am divorţat, prin procedură notarială, de fostul meu soţ.

Despărţiea efectivă s-a produs de la jumătatea anului 2016, atunci când m-am convins că avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale în jurul cărora se coaglează o familie normală, onorabilă. Faptul că n-am introdus încă de atunci actele de divorţ se datorează activităţilor sale politice, în care nu m-am amestecat niciodată, înţelegând că sunt chestiuni care nu mă privesc, chiar dacă eram tot mai în dezacord cu ele. Deşi trăiam separaţi n-am vrut să fiu acuzată, sau doar bănuită, că aş fi contribuit, prin decizia mea, la eşecul său politic. Cu atât mai puţin că aş fi ales divorţul după ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai străin de mine decât duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atât de utilizate de către politicieni. Iar cei care mă cunosc pot confirma oricând.

Am simţi nevoia să fac publice aceste amănunte întrucât, în mod regretabil şi de neînţeles pentru mine, un ziar important, criticându-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferând formula „soţul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presă – ROG doar să nu mai fiu asociată cu persoana respectivă şi cu actele sale sociale.

Da, divorţul aduce cu sine o perioadă grea, însă nu imposibil de depăşit. Acesta este motivul pentru care, vă rog să înţelegeţi şi să respectaţi dorinţa de linişte atât de necesără mie şi fiului meu.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere, şi rămân aceeaşi Maria Olaru, sinceră şi incomodă”
, a scris multipla campioană olimpică şi mondială de gimnastică în mesajul pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici