Fosta soţie a lui Slash scoate la licitaţie obiecte care au aparţinut cuplului

Perla Hudson, fosta soţie a lui Slash, chitaristul trupei Guns'n'Roses, a scos la licitaţie obiecte cu tentă exotică şi erotică care au aparţinut cuplului, adunate în timpul celor aproape 14 ani de căsnicie, relatează ap.org.

107 afișări
Imaginea articolului Fosta soţie a lui Slash scoate la licitaţie obiecte care au aparţinut cuplului

Fosta soţie a lui Slash scoate la licitaţie obiecte care au aparţinut cuplului

Printre obiectele care vor fi scoase la vânzare la casa de licitaţii Julien's Auctions se numără un melon negru făcut la comandă, un joben cu autograf şi o geacă de motociclist a muzicianului. Aceasta este făcută din piele şi are chipul chitaristului Jimi Hendrix imprimat pe spate.

Amatorii vor putea cumpăra şi suvenire de la nunta celor doi, precum jobenul alb cu voal, mărgele şi paiete folosit de Perla Hudson şi decoraţiunea de pe tortul de nuntă al cuplului. De asemenea, cei interesaţi au la dispoziţie o bancă din bronz şi piele destinată activităţilor sado-masochiste.

Licitaţia va avea loc pe 17 şi 18 mai, online şi la Hard Rock Cafe din New York.

Slash şi Perla Ferrar au fost căsătoriţi în perioada 2001 - 2014.

O parte din profituri va fi donată organizaţiei caritabile Youth Emerging Stronger.

Chitaristul cu joben, pe numele său adevărat Saul Hudson, a devenit cunoscut pentru riff-urile şi solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formaţiei Guns N'Roses, Slash şi colegii săi de trupă au devenit celebri în 1987, odată cu lansarea primului lor disc, "Appetite for Destruction".

După plecarea din trupă, Slash a continuat să activeze în diferite formule - Slash's Snakepit şi Velvet Revolver -, iar, din 2008, a început să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2010, a lansat primul său album solo, intitulat chiar "Slash", care s-a bucurat de acompaniamentul unor muzicieni precum Myles Kennedy, Lemmy Kilmister, Ozzy Osbourne, Iggy Pop, Ian Astbury, Chris Cornell, Adam Levine, Fergie şi nu numai. Colaborarea cu Myles Kennedy, solistul formaţiei Alter Bridge, s-a prelungit şi dincolo de acest album, cei doi continuând să lucreze împreună şi pentru următoarele materiale: "Apocalyptic Love" (2012) şi "World On Fire" (2014).

În 2016, chitaristul a revenit în trupa Guns'n'Roses, alături de basistul Duff McKagan. Împreună cu solistul Axl Rose, aceştia au organizat turneul "Not in This Lifetime...", care a devenit a doua serie de concerte cu cele mai mari profituri din toate timpurile.

Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovaţie şi charismă. Publicaţii de prestigiu precum Time şi Rolling Stone l-au inclus mereu în topul celor mai buni chitarişti, iar, în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N'Roses au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici