Fostul rugbist Rowan Baxter a murit alături de familia sa într-un mod suspect

  • Baxter se afla în maşină alături de soţia sa şi de cei trei copii, când autoturismul a explodat.
  • Poliţia a anunţat că nu există supravieţuitori.
  • Se pare că Rowan Baxter ar fi orchestrat întreaga tragedie.
298 afișări
Imaginea articolului Fostul rugbist Rowan Baxter a murit alături de familia sa într-un mod suspect

sursa FOTO: Profimedia

Fostul rugbist Rowan Baxter a murit, într-un accident de maşină, alături de soţia sa şi de cei trei copii. Autoturismul a explodat. Poliţia a anunţat că nu există supravieţuitori.

Maşina familiei Baxter se afla pe străzile oraşului Brisbane când a luat foc şi ulterior a explodat. Se pare că Rowan Baxter şi Hannah, soţia sa, au reuşit să iasă din vehicul, însă nu au supravieţuit rănilor.

Baxter a fost găsit înjunghiat lângă maşină, în timp ce Hannah a murit la spital.

Potrivit trecătorilor ce au fost martori la teribila întâmplare, se pare că Hanah ar fi strigat ”a turnat benzină pe noi”, după care s-a prăbuşit.

Cea care conducea autoturismul a fost Hannah Baxter, iar pe scaunul pasagerului se afla Rowan.

Nu există certitudinea că Rowan Baxter a pus la cale teribilul masacru, însă autorităţile din Brisbane nu exclud acest scenariu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici