Fostul soţ al lui Amy Winehouse a declarat că artista a încercat să se sinucidă din cauza lui, cu opt săptămâni înainte de a fi găsită moartă - VIDEO

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al lui Amy Whinehouse, a declarat că artista ar fi încercat să se sinucidă în urma unei conversaţii la telefon între cei doi, cu opt săptămâni înainte de a muri intoxicată cu alcool, informează metro.co.uk.

963 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al lui Amy Winehouse a declarat că artista a încercat să se sinucidă din cauza lui, cu opt săptămâni înainte de a fi găsită moartă  - VIDEO

Fostul soţ al lui Amy Winehouse a declarat că artista a încercat să se sinucidă din cauza lui, cu opt săptămâni înainte de a fi găsită moartă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Blake Fielder-Civil susţine că Amy Winehouse ar fi încercat să se sinucidă, după o discuţie cu el la telefon, cu două luni înainte de a muri de intoxicată cu alcool.

Acest lucru s-ar fi întâmplat chiar în ziua în care cuplul ar fi împlinit patru ani, fapt ce a determinat-o pe Amy să-l sune pe Blake şi să-i ureze "aniversare frumoasă", dar acesta i-a închis imediat apelul, întrucât prietena lui de la momentul respectiv, Sarah Aspin, era în travaliu.

Blake a recunoscut că regretă felul în care au terminat conversaţia.

"Ştiam că asta o va supăra şi o va răni grav. Lui Amy i-ar fi plăcut să aibă un copil, dar acum era Sarah cea care avea un copil cu mine, nu ea", a declarat Blake.

"Dar eu eram prins în momentul acela şi nu am gândit. A doua zi am sunat să-mi cer scuze şi să-i urez aniversare frumoasă, iar ea mi-a spus că s-a tăiat rău. Şi mi-a spus-o fiind foarte serioasă".

Fostul soţ al regretatei cântăreţe de jazz, a declarat pentru publicaţia The Sun că Amy a "şi-a distrus organismul şi s-a pus de multe ori în pericol, în timpul ultimei perioade a vieţii ei, când nu îi mai păsa dacă trăieşte sau moare".

Amy, care a renunţat la heroină, în 2008, cu puţin timp înainte ca Blake să fie arestat pentru atacarea unui proprietar de pub, a murit opt ​​săptămâni mai târziu, în casa ei din Camden, din cauza unor complicaţii legate de abuzul de alcool.

Pe 16 iulie s-au împlinit cinci ani de la moartea artistei care îl vizita pe Blake la închisoare, în ciuda faptului că relaţia luase sfârşit. Acum, Blake crede că moartea artistei a fost, de fapt, un fel de sinucidere.

"Poate că a aşteptat ca cineva să vină şi să o oprească, să îi ia sticla şi să o dea de-o parte. Dar în schimb, ea a fost lăsată singură să bea, până a murit în acea casă", a declarat Blake.

"Oamenii din jurul ei erau atât de ocupaţi să sărbătorească divorţul nostru şi faptul că ea se lăsase de heroină, încât nimeni nu a observat câte mai erau de făcut în privinţa ei", a adăugat acesta.

"Dacă ar fi crezut că este însărcinată, ea s-ar fi oprit din băut într-o clipă", a mai adăugat Blake.

"Acest lucru ar fi salvat-o, deoarece cred că în secret ea îşi dorea un motiv pentru a se opri din a-şi face atât de rău. Ea pur şi simplu nu se iubea suficient de mult, cât să facă asta de una singură", a declarat fostul soţ al regretatei artiste.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei "intoxicaţii cu alcool".

Albumul "Back to Black" lansat de Amy Winehouse în 2006 a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.

Născută la Londra, Amy Winehouse, care s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de droguri şi de alcool, este considerată artista care a reuşit să crească din nou popularitatea muzicii "soul".

Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, "Back to Black" a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul "21" al cântăreţei Adele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici