FOTO | Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună după 12 ani

Veşti bune pentru fanii cuplului de actori Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Cele două staruri vor fi din nou împreună, scrie ONE.

24004 afișări
Imaginea articolului FOTO | Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună după 12 ani

Brad Pitt şi Jennifer Aniston, din nou împreună după 12 ani

Jimmy Kimmel pregăteşte un proiect de televiziune avându-i pe cei doi actori drept protagonişti.

Conform surselor de peste Ocean, Kimmel este un apropiat al celor doi, din vremea când formau un cuplu, şi a păstrat legătura cu ei şi după ce au divorţat, potrivit ONE.

Chiar dacă nici Jennifer şi nici Brad nu au comentat în informaţiile, totul indică spre un aviz favorabil din partea lor, mai ales că este vorba despre o comedie.

De altfel, Jennifer Aniston şi Brad Pitt au făcut pace după mulţi ani de la divorţ. Ea are o căsnicie fericită cu actorul Justin Theroux, iar Brad Pitt este în divorţ cu Angelina Jolie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici