FOTO Cântăreaţa Cheryl Cole confirmă că este însărcinată

Cântăreaţa britanică Cheryl Cole a confirmat că este însărcinată cu primul său copil.Vedeta hitului 'Crazy Stupid Love' refuzase să confirme vestea că va deveni mamă pentru prima oară alături de iubitul său, Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, însă a dezvăluit totul printr-o fotografie.

723 afișări
Imaginea articolului FOTO Cântăreaţa Cheryl Cole confirmă că este însărcinată

Cântăreaţa Cheryl Cole confirmă că este însărcinată

În imaginea respectivă, realizată pentru o campanie L'Oreal, Cheryl Cole poartă o rochie neagră mulată, informează contactmusic.com.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru ziarul The Sun: ''Cheryl este încrezătoare, mândră şi pregătită să devină mamă.'' Aceasta va naşte în curând, un apropiat al cântăreţei afirmând că data marelui moment este extrem de apropiată: ''Unele zvonuri pretind că e deja în travaliu, dar nu e deloc cazul.''

''Mai are până la naştere şi s-a bucurat de fiecare clipă concentrându-se pe activităţile sale caritabile, care înseamnă foarte mult pentru ea.'', a mai spus aceeaşi sursă.

De-a lungul sarcinii sale, Cheryl a continuat să lucreze şi a anunţat recent că va deschide un centru în această vară în sprijnul tinerilor dezavantajaţi din Newcastle ca parte a organizaţiei sale caritabile Cheryl's Trust şi în colaborare cu The Prince's Trust: ''Este foarte important pentru ea să continue munca de-la lungul sarcinii. Cheryl's Trust a fost o prioritate.''

De asemenea, şi fostul cântăreţ al trupei One Direction a fost ocupat în această perioadă lucrând la albumul său de debut solo, în Los Angeles, California.

O sursă apropiată acestuia a declarat recent: ''Liam face tot ceea ce poate pentru a se asigura că petrece cât mai mult timp posibil cu Cheryl înainte şi după naştere, dar anumite obligaţii nu pot fi modificate. Din fericire, Cheryl are o familie extrem de grijulie, care sare mereu în ajutorul ei dacă are nevoie. Familia sa îi va ajuta pe Cheryl şi Liam după naştere, pentru că ea a spus că nu doreşte să-şi ia o bonă.''

Cu toate acestea, Liam s-a întors în Marea Britanie după ce a participat la BRIT Awards miercuri seară pentru a accepta premiul oferit trupei One Direction pentru cel mai bun videoclip britanic.

Cheryl Cole este o cântăreaţă britanică ce a făcut parte din trupa Girls Aloud. Celebritatea sa a crescut când a devenit membră a juriului concursului X Factor. A lansat trei albume de studio, "3 Words" (2009), "Messy Little Raindrops" (2010) şi "A Million Lights" (2012).

Sursă foto:The Sun.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici