FOTO | Cum arată actorii care vor reproduce povestea de dragoste a Prinţului Harry şi Meghan Markle

Parcursul relaţiei Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle a fost ca un film, iar acum povestea lor de dragoste va deveni unul.

829 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum arată actorii care vor reproduce povestea de dragoste a Prinţului Harry şi Meghan Markle

FOTO | Cum arată actorii care vor reproduce povestea de dragoste a Prinţului Harry şi Meghan Markle

În producţia Harry & Meghan: A Royal Romance, va fi ilustrată povestea dintre cei doi, prima lor întâlnire, cum s-au îndrăgostit şi cum a fost cerută actriţa în căsătorie. Filmul va urmări nu doar apariţiile publice, ci şi câteva secrete din interior. De asemenea, se va vorbi şi despre mariajul şi divorţul anterior al actriţei, scrie ONE.

Actorii care îi vor interpreta pe Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt Murray Fraser, actor britanic, şi Parisa Fitz-Henley, actriţă americană, cunoscută pentru rolul său din filmul House of Cards.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici