FOTO Cum arată acum Catherine Zeta-Jones. Actriţa este de nerecunoscut!

Actriţa britanică Catherine Zeta-Jones era considerată, la un moment dat, una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Cu toate aceltia, fanii au rămas suprinşi de modul în care vedeta arată în prezent.

33887 afișări
Imaginea articolului FOTO Cum arată acum Catherine Zeta-Jones. Actriţa este de nerecunoscut!

Cum arată acum Catherine Zeta-Jones. Actriţa este de nerecunoscut! (Imagine: Hepta)

La ora actuală, Catherine Zeta-Jones lucrează la un nou film, „Cocaine Godmother,” în Vancouver, Canada. Primele imagini surprinse de paparazii o înfăţişează cu o culoare nefericită a părului, cu pielea gâtului lăsată şi o siluetă firavă, subliniată de ţinuta de văduvă, potrivit ONE.

 

Actriţa a oprit producţia în momentul în care a văzut că este fotografiată de paparazzi. Aceasta a fost escortată într-o maşină, în timp ce membrii echipei au ascuns-o cu ajutorul umbrelelor, iar filmările au fost întrerupte timp de o oră.

VEZI IMAGINILE COMPLETE PE ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici