FOTO Elton John are propria păpuşă Barbie

  • Barbie intră în pielea lui Elton John, în ediţie limitată
  • Păpuşa este îmbrăcată cu un top sclipitor şi pantaloni cu iniţialele artistului
  • Păpuşa costă 65 de dolari şi poate fi cumpărată de pe Amazon
292 afișări
Imaginea articolului FOTO Elton John are propria păpuşă Barbie

FOTO: Instagram

Elton John are propria păpuşă Barbie.
 
Barbie a fost în pielea multor personaje de-a lungul carierei sale. Ba a fost Cleopatra, ba Lady Gaga, şi chiar şi astronaut.
 
De data aceasta, păpuşa intră în pielea faimosului cântăreţ britanic, Elton John. Păpuşa artistului, este îmbrăcată cu un top sclipitor, o jachetă bomber şi blugi evazaţi, decoraţi cu iniţialele cântăreţului.
 
Accesoriile sale includ o pălărie melon violet şi, desigur, o pereche imensă de ochelari de soare în stilul lui Elton John.Poţi cumpăra păpuşa de pe Amazon pentru 65 de dolari.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Querido Papai Noel, faz tempo que não te peço um presente, e tenho sido tão boazinha... . . Dear Santa Claus, I haven't asked you for a gift in a while, and I've been so nice ... 😉🎅🏼 . #eltonjohn #davidfurnish #barbie #barbieeltonjohn #idol

O postare distribuită de Celina ☮️ 🐈🎶♎🚀✌🏻 (@celinacb) pe

Oct 22, 2020 la 2:45 PDT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bom domingo! #Barbieladygaga #ladygagadoll #dollcouture #ladygagabarbie #barbie #atelierdebonecas #natalrn

O postare distribuită de ATELIER BARBIE COUTURE (@atelierbarbiecouture) pe

Ian 19, 2020 la 6:05 PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici