FOTO | George Clooney, ECLIPSAT de soacra de 66 de ani. Cu ce ţinută a atras toate privire la un eveniment

Cum arată soacra lui George Clooney la 66 de ani. I-a eclipsat pe covorul roşu

1018 afișări
Imaginea articolului FOTO | George Clooney, ECLIPSAT de soacra de 66 de ani. Cu ce ţinută a atras toate privire la un eveniment

FOTO | George Clooney, ECLIPSAT de soacra de 66 de ani. Cu ce ţinută a atras toate privire la un eveniment

Soţii Amal şi George Clooney au radiat pe covorul roşu la premiera din Los Angeles a noului film în care joacă actorul, Suburbicon. Cu toate astea, cei doi au fost eclipsaţi de Baria Alamuddin, mama lui Amal, care arată spectaculos la vârsta de 66 de ani, scrie ONE.

Se pare că Amal şi-a dorit să petreacă timp alături de mama şi soţul ei, iar acest lucru nu l-a deranat deloc pe George Clooney. Ba din contră, actorul s-a putut mândri că are la braţ două femei frumoase care emană eleganţă şi feminitate.

Mai mult, în ziua premierei, pe data de 22 octombrie, în Statele Unite s-a sărbătorit Ziua Internaţională a Soacrelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici