FOTO Janet Jackson a făcut publică prima fotografie cu băieţelul său, Eissa

Janet Jackson, vedeta muzicii pop în vârstă de 50 de ani, a distribuit vineri pe contul său de Twitter prima imagine publică cu băieţelul său în vârstă de 14 săptămâni, Eissa Al Mana, pe care îl are cu omul de afaceri miliardar Wissam Al Mana, informează The Huffington Post.

963 afișări
Imaginea articolului FOTO Janet Jackson a făcut publică prima fotografie cu băieţelul său, Eissa

Janet Jackson a făcut publică prima fotografie cu băieţelul său, Eissa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

“Bebeluşul meu şi cu mine după ce am tras un pui de somn”, a scris Jackson alături de fotografia care îi surprinde pe ce doi, mamă şi fiu, obraz lângă obraz, într-o ipostază tandră şi proaspătă. Janet Jackson, care l-a născut pe Eissa, primul său copil în urmă cu peste trei luni, a postat fotografia pe conturile sale de Tiwtter, Facebook şi Instagram.

Cântăreaţa a distribuit fotografia pe reţelele de socializare la mai puţin de o săptămână după vestea încheierii căsniciei sale cu omul de afaceri miliardar Wissam Al Mana, cu care s-a căsătorit într-o ceremonie secretă în 2012.

Janet Jackson îşi creşte băieţelul departe de ochii publicului, iar un apropiat al acesteia a dezvăluit: "Janet se întremează şi se simte bine. Are parte de mult ajutor, iar asta i-a uşurat stresul. Se simte binecuvântată că totul a mers bine şi că bebeluşul ei e sănătos."

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de omul de afaceri din Qatar, Wissam Al Mana.

De când s-a născut băieţelul, Janet şi soţul său Wissam au decis să se despartă după cinci ani de căsnicie.

Janet a mai fost căsătorită în trecut de două ori. Ea a divorţat de James DeBarge în 1984, după un an de căsnicie, iar relaţia cu cel de-al doilea soţ, Rene Elizondo, s-a încheiat în 2000, după nouă ani de căsnicie.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982. De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

 

 

My baby and me after nap time.

O postare distribuită de Janet Jackson (@janetjackson) pe

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici