FOTO Mama lui Lionel Messi, acuzată că a dorit să eclipseze mireasa la nunta propriului fiu. Ce ţinută a avut aceasta

Mama fotbalistului Lionel Messi este acuzată că a încercat să îşi eclipseze nora în ziua cea mare, după ce a apărut la petrecere îmbrăcată într-o rochie albă, aproape identică cu cea a miresei, scrie The Independent.

6553 afișări
Imaginea articolului FOTO Mama lui Lionel Messi, acuzată că a dorit să eclipseze mireasa la nunta propriului fiu. Ce ţinută a avut aceasta

FOTO Mama lui Lionel Messi, acuzată că a dorit să eclipseze mireasa la nunta propriului fiu. Ce ţinută a avut aceasta

Celia Cuccittini a purtat o rochie de gală, albă, lungă până în pământ, astfel încălcând regula de bun simţ conform căreia niciun invitat nu ar trebui să se îmbrace în alb la o nuntă, în afară de mireasă.

 

Decizia ei vestimentară este şi mai controversată în contextul în care, potrivit mai multor zvonuri, Celia şi Antonella Roccuzzo (soţia lui Messi) nu s-ar înţelege deloc bine - deşi ambele familii neagă aceste vorbe.

 

Cu ceva timp înainte de nunta lui Messi, designer-ul rochiei pe care a purtat-o mama mirelui, a declarat pentru presă că nuanţa articolului vestimentar va fi închisă.

"Vă pot asigura că rochia va fi închisă la culoare, cu stilul cosan imprimat pe ea”, declarase designer-ul la acea vreme.

După cum se poate observa din fotografia de mai jos, ţinuta nu are o culoare foarte închisă.

 

Iată cum a arătat rochia Celiei Cuccittini: 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici