FOTO: Metoda scandaloasă prin care o tânără vrea să plătească serviciile avocatului care o poate ajuta să divorţeze

O tânără de 22 de ani din SUA a postat un anunţ în căutarea unui avocat care să o ajute să divorţeze, însă metoda prin care doreşte să-i plătească serviciile încalcă orice regulă, relatează abovethelaw.com.

6642 afișări
Imaginea articolului FOTO: Metoda scandaloasă prin care o tânără vrea să plătească serviciile avocatului care o poate ajuta să divorţeze

Metoda scandaloasă prin care o tânără vrea să plătească serviciile avocatului care o poate ajuta să divorţeze

O tânără din New York care a postat un anunţ în căutarea unui avocat pentru a o ajuta să divorţeze, s-a oferit să plătească serviciile potenţialului avocat printr-o metodă care încalcă orice etică legală, relatează abovethelaw.com.

În anunţ, tânăra domnişoară făcea aluzie la faptul că ar putea răsplăti munca avocatului prin servicii sexuale, dacă acesta o va ajuta să finalizeze divorţul de actualul ei soţ.

Pentru a face oferta şi mai tentantă, tânăra a ataşat anunţului o poza într-o postură provocatoare.

Se pare că anunţul a încălcat chiar şi regulamentului site-ului de anunţuri pe care era postat, întrucât propunerea scandaloasă a tinerei a fost ştearsă de pe site.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici