FOTO Miley Cyrus, topless pentru revista Rolling Stones

  • Miley Cyrus a pozat topless pentru revista Rolling Stones
  • Miley spune că a ofeit tabloidelor un subiect de scris
  • Miley spune că nu mai e revoltător când vedetele pozează nud
445 afișări
Imaginea articolului FOTO Miley Cyrus, topless pentru revista Rolling Stones

FOTO Instagram @mileycyrus

Miley Cyrus nu încetează să-şi surprindă fanii. De data asta, Miley a pozat topless pentru revista Rolling Stones. Mai mult, artista a postat pe pagina ei de Instagram o poză mult mai sexy.
 
„Ei mi-au spus să-mi acopăr sânii. Eu am făcut opusul” a spus artista la descrierea fotografiei.
 
La o altă poză, Miley spune că, acum că a pozat topless, a oferit tabloidelor un subiect de scris. Miley a discutat despre preferinţa ei pentru nuditate şi a susţinut că publicul nu mai e atat de revoltat când vede fotografii nud.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici