FOTO O broască ţestoasă uriaşă, luată cu duba. A fost nevoie de 3 poliţişti pentru a fi cărată până la maşină

  • Titan, broasca ţestoasă care cântăreşte peste 60 kga fugit de acasă şi a fost găsită la aproximativ 2 km distranţă, în Kesgrave, lângă Ipswich.
  • Animalul de companie în vârstă de 35 de ani a reuşit să iasă din adăpostul său înalt de 3 metri, spre surpinderea stăpânului.
1392 afișări
Imaginea articolului FOTO O broască ţestoasă uriaşă, luată cu duba. A fost nevoie de 3 poliţişti pentru a fi cărată până la maşină

Sursa foto: Twitter

A fost nevoie de trei ofiţeri de poliţie pentru a ridica animalul de companie într-o dubă şi pentru a-l duce acasă la proprietarul îngrijorat, potrivit BBC.

Richard Aston a spus că este un „mister” cum a reuşit Titan să iasă din adăpostul său înalt de 3 metri. „Poate că s-a teleportat acolo. Nu a existat niciun semn că gardul ar fi spart şi el nu poate sări peste el, are o înălţime de trei metri”, a spus stăpânul.

Ofiţerii care au participat la misiunea de căutarea a broaştei ţestoase au decis să o ducă pe Titan înapoi la proprietarul său şi a fost nevoie de trei dintre ei pentru a o ridica într-o dubă a poliţiei.

Poliţiştii, care au postat fotografii pe Twitter cu hashtag-ul „slowjustice”, au spus că broasca ţestoasă era „prea mare pentru celula din dubă, aşa că a trebuit să călătorească în partea vagonului”, chiar în spatele şoferului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici