FOTO O româncă a fost CONCEDIATĂ după ce şeful ei a aflat că s-a culcat cu Orlando Bloom

Viviana Ross, o chelneriţă în vârstă de 21 de ani, angajată a unui hotel, a fost concediată de şeful ei după ce acesta a găsit-o goală în una dintre camere, după o noapte petrecută cu actorul Orlando Bloom, scrie The Sun.

37138 afișări
Imaginea articolului FOTO O româncă a fost CONCEDIATĂ după ce şeful ei a aflat că s-a culcat cu Orlando Bloom

FOTO O româncă a fost CONCEDIATĂ după ce şeful ei a aflat că s-a culcat cu Orlando Bloom (Imagine: AFP)

Viviana Ross este născută în Dublin, însă părinţii ei sunt români. Aceasta lucra la hotelul Chiltern Firehouse, din Londra, dar încerca în acelaşi timp să îşi urmeze visul de a avea o carieră în cinematografie.
 
Viviana s-a înţeles bine cu actorul, care era cazat de câteva zile la hotel, iar într-o seară, după ce i s-a terminat tura, aceasta i-a acceptat invitaţia de a ise alătura în cameră.
 
Tânăra a fost concediată după ce managerul de la Chiltern Firehouse a găsit-o goală în camera actorului.
 
Un prieten de-al româncei a oferit mai multe detalii despre incident. Potrivit acestuia, Viviana nu regretă ”noaptea de sex incredibil”, dar a fost ”rănită” de faptul că a fost concediată.
 
”A existat chimie între ei de când s-au văzut unul pe celălalt. Ea mi-a spus că a avut o noapte uimitoare şi că Orlando este foarte priceput în pat”, a spus prietenul tinerei.
 
“După ce şi-a terminat tura, vineri seara, s-a schimbat de uniformă, a părăsit barul şi s-a întâlnit cu Orlando afară. Au început să vorbească, iar el a invitat-o în camera lui, la un pahar. Bineînţeles că ea a spus da”, a mai adăugat amicul.
 
“El a făcut primul pas. Stătea la hotel de cinci zile, iar tensiunea sexuală dintre cei doi a crescut. Dimineaţa, el a plecat devreme pentru că avea un interviu, iar Viviana a decis să mai rămână în pat, ceea ce a fost o greşeală”.
 
În timp ce tânăra era încă în pat, managerul a intrat în camera lui Orlando şi a întrebat-o dacă lucrează la hotel. Viviana a răspuns afirmativ, iar managerul a plecat, dar după o oră i-a trimis un sms prin care o anunţa că a fost concediată.
 
”A fost informată că e concediată. A părăsit hotelul şi nu s-a mai întors de atunci. Totuşi, Viviana nu lucra când s-a dus în camera lui Orlando. Era în timpul ei personal. Este păcat, pentru că era muncitoare şi o plăcea toată lumea. Nu a făcut rost de numărul lui Orlando, deci el nu ştie ce s-a întâmplat cu ea, dar cred că ar fi furios dacă ar afla că a fost dată afară”, a mai spus prietenul tinerei.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici