FOTO | Pasagerul cu numărul un milion din acest an, premiat la Aeroportul Internaţional Timişoara: "Anul viitor să fiu pasagerul cu numărul 2 milioane!”

Pasagerul cu numărul un milion din acest an a ajuns, joi, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, cu trei luni mai devreme faţă de 2016, fiind premiat de către reprezentanţii instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1098 afișări
Imaginea articolului FOTO | Pasagerul cu numărul un milion din acest an, premiat la Aeroportul Internaţional Timişoara: "Anul viitor să fiu pasagerul cu numărul 2 milioane!”

FOTO | Pasagerul cu numărul un milion din acest an, premiat la Aeroportul Internaţional Timişoara: "Anul viitor să fiu pasagerul cu numărul 2 milioane!”

Pasagerul cu numărul un milion din acest an al Aeroportului Internaţional Timişoara este Elena Gabriela Avram, din Deva, care a sosit de la Bruxelles, joi, cu o cursă operată de compania aeriană Ryanair. Pasagera a fost întâmpinată de către reprezentanţi ai aeroportului şi ai companiei aeriene şi a fost premiată în cadrul unui eveniment festiv organizat în zona publică a aeroportului.

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu, a declarat că a fost înregistrată o creştere a numărului de pasageri cu peste 60% în primele şapte luni ale acestui an, faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016.

„Eforturile susţinute din ultimii ani ale administraţiei aeroportului de a deschide noi destinaţii de zbor, companii aeriene noi şi de a dezvolta traficul de pasageri, dau roade. Creşterea din primele şapte luni ale acestui, faţă de perioada similară a anului 2016, care este de peste 60% la numărul de pasageri şi de peste 40% la numărul de zboruri, se concretizează astăzi (n.r. joi), într-un moment jubiliar când pentru prima dată în istoria aeroportului sărbătorim realizarea unui număr de 1 milion de pasageri în cursul lunii august. Estimăm să atingem până la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim să organizăm un eveniment festiv pentru pasagerul cu numărul 2 milioane”, a declarat Daniel Idolu.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, cifra de un milion de pasageri a fost atinsă în 2017 cu trei luni mai devreme faţă de anul 2016. Anul trecut, pasagerul cu numărul 1 milion a fost înregistrat la finele lunii noiembrie, iar în total, în cursul anului trecut au fost raportaţi 1.161.510 pasageri.

„Am fost plăcut surprinsă de faptul că sunt pasagerul 1 milion. Felicit pe această cale aeroportul Timşoara şi compania Ryanair şi îmi doresc să zbor cât mai des de la Timişoara, spre destinaţii cât mai diverse şi, de ce nu, anul viitor să fiu pasagerul cu numărul 2 milioane!”, a spus Elena Gabriela Avram, turista premiată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici