FOTO | Răzbunarea nu a fost niciodată atât de dulce! Cum arată cele mai răutăcioase torturi

Răzbunarea nu a fost niciodată atât de dulce!

466 afișări
Imaginea articolului FOTO | Răzbunarea nu a fost niciodată atât de dulce! Cum arată cele mai răutăcioase torturi

FOTO | Cum arată cele mai jignitoare torturi. O cofetărie din Statele Unite transformă cele mai umilitoare comentarii în ad

O cofetărie din Statele Unite transformă cele mai jignitoare şi umilitoare comentarii primite de utilizatorii de internet în adevărate capodopere culinare, scrie Independent.

Cei care vor să facă haz de necaz, să se răzbune pe cineva sau să vadă partea plină a paharului din orice situaţie, au posibilitatea, pentru doar 35 de dolari, să trimită un tort personalizat către o persoană anume, fie el duşmanul din online, un prieten, vecinul enervant de alături sau colegul de birou.

Cofetăria Troll Cakes oferă, de asemenea, o "agenţie de detectivi", prin care oamenii pot afla cine este persoana care scrie comentarii răutăcioase, îi află adresa şi trimit tortul răzbunător către ei.

Dar asta nu e tot. O altă opţiune pe care o oferă cofetăria este "Tiny Hands Special" şi implică trimiterea unui tort la Casa Albă, decorat cu un tweet al lui Donald Trump.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici