FOTO | Rihanna, întâlnire cu Emmanuel şi Brigitte Macron, la Elysee, după ce artista a făcut un apel umanitar pe Twitter, către preşedintele Franţei

Rihanna s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Franţei, la Palatul Elysee, după ce a făcut un apel către preşedintele Emmanuel Macron, de a contribui la educaţia tinerilor din ţările aflate în curs de dezvoltare, informează Daily Mail.

2563 afișări
Imaginea articolului FOTO | Rihanna, întâlnire cu Emmanuel şi Brigitte Macron, la Elysee, după ce artista a făcut un apel umanitar pe Twitter, către preşedintele Franţei

Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, s-a întâlnit cu Rihanna, în calitate de fondator şi de preşedinte al fundaţiei caritabile Clara Lionel, un ONG care oferă fonduri programelor educaţionale şi de sănătate, adresate comunităţilor defavorizate la nivel global.

Rihanna a scris anterior pe Twitter: 'Bonjour (at)EmmanuelMacron, îşi va ţine Franţa promisiunea de a aloca fonduri pentru educaţie?'

Fundaţia caritabilă Clara Lionel a fost numită în memoria bunicilor Rihannei. Săptămâna trecută, Macron s-a întâlnit cu cântăreţul Bono pentru a discuta despre mai multe chestiuni caritabile.

Rihanna a fost surprinsă salutându-o pe Prima Doamnă, Brigitte Macron, pe treptele Palatului Elysee, reşedinţa oficială a preşedinţilor francezi, înainte de a discuta cu Emmanuel Macron.

Fără a renunţa la stilul său excentric, cântăreaţa în vârstă de 29 de ani a purtat un costum gri asortat cu un blazer negru supradimensionat.

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, s-a întâlnit ulterior cu Rihanna, după ce aceasta a făcut un apel pe Twitter, rugându-l să contribuie la fondul său pentru educaţie din ţările aflate în curs de dezvoltare.

 

 

Rencontre avec une artiste engagée.

A post shared by Emmanuel Macron (@emmanuelmacron) on

În februarie, Universitatea Harvard a numit-o pe Rihanna "Personalitatea Umanitară a Anului".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici