FOTO Stevie Wonder se căsătoreşte pentru a treia oară. Cine este şi cum arată norocoasa care i-a furat inima cântăreţului

Mai multe publicaţii străine informează că artistul Stevie Wonder, în vârstă de 67 de ani, urmează să se căsătorească cu iubita sa, Tomeeka Bracy, cu care formează un cuplu de mai bine de cinci ani, în cadrul unei ceremonii fastuoase în Jamaica.

690 afișări
Imaginea articolului FOTO Stevie Wonder se căsătoreşte pentru a treia oară. Cine este şi cum arată norocoasa care i-a furat inima cântăreţului

Stevie Wonder se căsătoreşte pentru a treia oară. Cine este şi cum arată norocoasa care i-a furat inima cântăreţului (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Legenda muzicii ar urma să se căsătorească cu Tomeeka Bracy, în vârstă de 42 de ani, mamă a celor ai tineri doi copii ai săi, în Jamaica, pe 17 iunie. Printre artiştii invitaţi la fericitul eveniment se numără Sir Elton John şi Sam Smith.

Artistul şi-a rugat copiii din relaţiile anterioare - Aisha, 42 de ani; Kwame, 28 de ani; Sophia, Keita, 39 ani; Kailand, 16 ani; Mumtaz, 33 de ani şi Mandla în vârstă de 11 - să fie cavaleri de onoare şi respectiv domnişoare de onoare.

O sursă a declarat pentru MailOnline: ”Va fi o nuntă foarte frumoasă, veselă, iar Stevie îşi va aduce toate familia”.

”Lista de invitaţi este destul de spectaculoasă, iar la nuntă vor avea loc show-uri surpriză. De asemenea, va avea loc o petrecere şi  a doua zi. Toată ziua va fi vorba despre iubire, familie şi voie bună. Stevie e foarte apropiat de familia lui, aşa că rudele sale vor avea un rol major în cadrul ceremoniei”, a adăugat sursa.

Mulţi artişti surpriză îşi vor face apariţia pe scenă, site-ul contactmusic.com dezvăluind că şi mirele ar putea interpreta câteva melodii.

Sursa citată mai sus a explicat: ”Stevie a spus că va urca şi el pe scenă, dar nu a spus ce melodie va interpreta”.

Iată cum arată norocoasa care i-a furat inima lui Stevie Wonder:

 

 

67yr old Stevie wonder set to wed💍 his third wife tomeeka Bracy on June 17. 💏 #steviewonder

A post shared by Flourish gold's blog (@fgb_online) on

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici